4 d’abril del 2007

'Fem-ho bé' i 'Rebé' a les parades d'autobús

Una curiositat preelectoral: el candidat de CiU a l'alcaldia de Tortosa, Ferran Bel, ha començat a instal·lar aquesta setmana cartells de precampanya a les parades de l'autobús de Tortosa. Els cartells incorporen les sigles FB, i juguen amb el lema Fem-ho Bé, Ferran Bel per Tortosa. També inclouen diferents imatges del candidat, en actitud distesa o treballant. El que m'ha cridat l'atenció, però, és que a l'altre plafó anunciador de la mateixa parada hi havia encara el cartell de la campanya amb què el Consell Comarcal del Baix Ebre vol difondre les seus accions en favor del reciclatge de la fracció orgànica. De fet, cal recordar que la imatge corporativa del nou Consorci per a la gestió dels residus municipals del Baix Ebre és Rebé (per residus del Baix Ebre). Un acrònim que s'assembla molt a l'eslògan de campanya (Fem-ho bé) de l'alcaldable de CiU, no em direu que no... D'acord que Ferran Bel, com a president del Consell Comarcal, ha posat ordre al problema crònic de la recollida de la brossa a la nostra comarca, però crec que hauria de tenir cura i no barrejar conceptes. Això sí, considero que de moment Bel està guanyant la batalla de la imatge a la resta de candidats tortosins.

19 comentaris:

  1. Ei, si vol ocupar les parades del bus, que ho faci en tanga, com és costum habitual. On anirem a parar, malmete amb propaganda política l'únic espai decent que li queda al o la pobre/a usuari/a per entretenir la imaginació mentre espera (i espera) el bus. Senyors, que el bus ja val una pasta!

    ResponElimina
  2. No entenc la insinuació que es fa entre REBE i Fem-ho bé, Ferran Bel per Tortosa. Bé, a no se que qui ho comenta vagi en una doble intenció i amb la finalitat manifesta d'enverinar una bona campanya encetada per CIU..., espero Gustau que no sigue la teua intenció!..., jo personalment no ho entendria ni podria comprendre perquè ho fas.

    ResponElimina
  3. Buenoooooo, vinga en la demagògia barata! Guastau tas pasat company!

    ResponElimina
  4. Està clar que els assessors de Bel estan copiant la campanya de sigles que van encetar els socialistes amb ZP. Sembla ser que entenen que així s'apropen a l'electorat més jove.

    ResponElimina
  5. M'agrada molt el lema de campanya basat en lo fem-ho, ferran bel per tortosa.

    ojala que huanye bel i tinguem l'oportunitat de que porte la ciutat una persona preparada i en noves idees.

    ResponElimina
  6. No se si còpia o no a ZP, però el que si que crec és que Ferran Bel no comença ara la seva campanya electoral. Fa 4 anys que fa campanya continuada, apropant-se a la ciutadania i fent presencia a molts actes... Això la gent del poble ho agraeix i li agrada. Bel s'està guanyant a la ciutadania, com ja he comentat, des de fa 4 anys i això els seus assessors ho han fet molt bé.
    Ara només li queda l'empenta final: una llista de gent preparada, sortir al carrer a demana opinió als ciutadants i si es necessàri penjar-se a les parades de bus.
    Ànim Bel! Seràs un bon alcalde.

    ResponElimina
  7. Bel alcalde = Tortosa endavant

    Gràcies Bel per assumir la responsabilitat!

    ResponElimina
  8. Podrem besar-li los peus al vostre semidéu, si guanya?

    ResponElimina
  9. Auvella que no BELa perd lo mós.Ja fan bé los ReBEcos de conveniència d'anà a fer-se retratos al riu. Com si los ebrencs fòssim tontets a punt d'anar de provessó a la Mare de Déu de la Bauma de Sorita del Maestrat.Pos no mos enganyareu per molts madelmans a les afotos i per molts quartos que vos gasteu en propaganda.Com jo molts ebrencs sabem que sou uns oportunistes i no oblidàrem mai a Mas i Sancho venent lo territori.

    ResponElimina
  10. Filomena, castigar a un candidat a l'Ajuntament de Tortosa només perquè sigui de CiU em sembla molt pobre políticament parlant. Si hem de castigar a la gent pel seu passat, també s'ha de castigar a l'alcalde actual per la nefasta gestió amb la que ha portat la ciutat durant els últims vuit anys. A qui vols fer alcalde doncs, a Franquet, a Antonio FAura o als nous apareguts en política Ricard Forés o Jaume Forcadell. Siguem seriosos si us plau!!!

    ResponElimina
  11. El que està fent Ferran Bel es fer-se el pesant abans d'hora agobiant-nos amb la seva insípida cara, de costat es clar, perque si li fan la foto de cara pots apretar a corre, i sobre la propaganda del Consell Comarcal sota les sigles de REBE el que tenen que fer es recollir els cartrons que hi ha escampats per Tortosa, que fa vergonya. Menys campanya i més feina Sr. Bel.

    ResponElimina
  12. En les actuals circumsptàncies , a mi no m'agradaría arrivar al Ajuntament...Deixaría que ho arreglèssin els socialistes.

    ResponElimina
  13. Al que demana una mica de serietat, l`hi vull dir:
    Soc votant socialista, però ves per on, no en tinc cap dupte que Faura sería un gran alcalde per a Tortosa, per capacitat, experiencia, no dedicar-se a fer volar coloms com altres i anar per faena; i potser s'haurien acabat , als plens, el debats d'aprenents de diputats i senadors.

    ResponElimina
  14. Aquells/es que es dediquen a atacar a Feran Bal basant-se simplement en xorrades com el seu físic demostren molt de nivell polític. Quan un candidat sona a guanyador només queda desacreditar-lo per vies nefastes i depriments.

    Ànim Bel, estan molt nerviosos, bona senyal!

    Volem un bon gestor d'alcalde, no un figurin!

    ResponElimina
  15. ouaaaah... quina son...

    ResponElimina
  16. jrm, Quan algu diu "Oso yogui" referint-ze al alcalde, tambe hu critiques? o no?

    ResponElimina
  17. Me pensava que a l'alcalde se li podia dir de tot

    ResponElimina
  18. mira yo tambien voto siempre socialismo y a los socialistas pero la verdad que este ferran osea su cara no me disgusta no lo votare, pues yo voto ideas socialistas y leo programas y por eso voto socilismo pues la cara del actual alcalde de tortosa y de alguno de los futuros no me gustan nada pero sus ideas socialistas si me agradan y de eso se trata

    ResponElimina
  19. ...yo no entiendo nada...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta