24 d’abril del 2007

CiU anuncia que esmenarà la nova ordenança de civisme de Tortosa

El portaveu del grup de CiU, Ferran Bel, va explicar ahir que encara estan estudiant la proposta de la nova ordenança de civisme que ha presentat el govern de Tortosa. «No valorarem que vulguin aprovar l'ordenança en l'últim ple ordinari del mandat, però sí el contingut, perquè nosaltres volíem proposar una ordenança àmplia i efectiva, que no estigués feta de cara a la galeria», va dir. Bel va avançar que CiU farà esmenes per «millorar l'ordenança», i que les presentarà per escrit abans del ple del 7 de maig. Finalment, Bel també va posar en dubte la unanimitat del govern municipal sobre el text de l'ordenança de civisme.

El Punt (24-Abril-2007)

4 comentaris:

  1. No sé si algú va vore el Carrer Sant Blai i la Plaça de l'Àngel anit...

    Podríem dir que la major part de gent que va menjar crispetes era incívica, ja que estava tot ple de paperines i de crispetes de CiU, també de punts de llibre del PSOE.

    No crec que la seua actitud sigue massa cívica i potser se'ls hauria de multar per les despeses de neteja que han originat. Si les entitats, partits, associacions... han de deixar el carrer igual després de fer un acte, és evident que ahir els dos partits majoritaris no van fer això i el carrer va quedar empastifat.

    Potser l'ajuntament també hagués hagut de preveure l'afluència de públic pel carrer i reforçar les papereres (estaven plenes a vessar) però tampoc ho va fer i no va ajudar massa a potenciar el civisme.

    Quanta hipocresia, no?

    ResponElimina
  2. Per una vegada crec que estic d´acord en tu ananava a ficar el misatje pero has passat davant .

    ResponElimina
  3. Me pregunto en què consistiran les esmenes que volen introduir los de Ciu, ja que no he vist als seus fans en els comentaris previs que s'han fet sobre l'ordenança. Molt me temo que encara sigue més nazi, que n'hi ha molts que presumixen de "liberals" i després resulta que només los agrada la "llibertat ben entesa"...

    ResponElimina
  4. CiU volia sacrificar les TE per un puñado de doláres.
    Ara a lo grande: sopars convidant, crispetes a dojo i brossa per tot arreu.
    Au vinga, aposteu-vos que d'aqui a quatre dies no fan una paellada gratuita amb autocars inclosos...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta