25 d’abril del 2007

El PSC embruta la via pública amb les crispetes convergents de Ferran Bel

Seguint amb les imatges curioses de la precampanya política durant la diada de Sant Jordi a Tortosa, avui us mostrem la fotografia que ens ha passat un bon col·laborador. Quatre dies després que la regidora Consol Cordero presentés la nova proposta d'ordenança de bon ús de la via pública, els seus companys de partit no van estar-se d'embrutar el carrer (cosa que amb l'ordenança en vigor els hauria suposat una multa de com a mínim 120 euros). A més, ho van fer amb una de les capses de crispetes que el candidat de CiU, Ferran Bel, regalava a la gent amb la intenció de no fer competència deslleial als venedors de roses. Com mostra la imatge, algun militant del PSC va tastar les crispetes convergents però va preferir amagar el seu pecat a sota de la taula. O potser és que a la zona de vianants no hi ha prou papereres? Certifico que les crispetes eren molt bones, i també diré que la iniciativa de CiU em va semblar molt original i estratègicament encertada, sobretot perquè també van muntar parades semblants als barris del Temple i de Ferreries, i no únicament a la plaça de l'Àngel.

23 comentaris:

  1. la marfanta és convergent, sempre atacant al PSOE, és indignant...

    hahahaha

    ResponElimina
  2. A Tarragona la rambla va acabar plena de merda de la que repartien els partits polítics.

    M'agrada veure com la gent passa dels polítics que oh! que simpàtics i que bons són regalant coses...ah calla, que el mes que ve són eleccions?

    ResponElimina
  3. CIUmarfanta

    ResponElimina
  4. La parada del PSC es la viva imatge de Tortosa, anticuada, bruta, desordenada..i en això no vull culpar a cap partit polític, però no podem seguir mai endevant, sobretot amb gent que te mentalitat retroactiva. M'explico, si mirem els regidors de Tortosa, la majoria fa més de vint anys que hi son, com podem tirar endevant la ciutat si sempre hi son els mateixos?????, SI ara entra Ferran Bel, que tot indica que serà així, si segueix tenin els serveis dels mateixos, ens quedarem sempre igual. Més creativitat i originalitat!!!!!

    ResponElimina
  5. Jo no sé si la marfanta és convergent però a diferència del blog de l'alcalde aquí un pot ser anònim i aportar coses sense "empastifar-se"

    ResponElimina
  6. Mireu, una cosa k ma fet gràcia: kuan la marfanta publica algo sobre PSC dieu que es sociata, i ara ho fa de Ciu comentan lo de les crispetes dieu que es convergent. No se no se, voleu dir que no es de erc, o no, de Independents, o no de...a si, del PRC. no cal ser així tampoc, sol s'informa de les coses qurioses. On està el partidisme en aquestes noticies? (en referencia a les crispetes i l'altre dia amb la paradeta de ciu).
    Salut!!

    ResponElimina
  7. Lo problema es que gustau ha volgut corregir l'errada de l'anterior "noticia" publicant ara una altra xorrada. Gustau estas perdent punts de serietat mano meu.

    ResponElimina
  8. No pretenia ser una "notícia" seriosa. Ni aquesta, ni l'altra. De fet, no pretenia ni ser una "notícia". A veure si apreneu a distingir les notícies dels comentaris, de les opinions, dels confidencials i de les curiositats, d'una puta vegada.

    ResponElimina
  9. trankil Gustau, no cal k t'alteres!!. Jo crec que s'entén perfectament, xo sempre agrada fotre algo de polèmica.

    ResponElimina
  10. per cert, a mi hem sembla grasiòs i divertit que publiques estes anàcdotes.

    ResponElimina
  11. No sé perquè, però sempre que Gustau respon als comentaris, sempre opino igual que ells. És el seu bloc i ell publica el que li dóna la gana, notícies, tonteries, opinions i el que faci falta. El problema és que els sectaris de cada rama (amb premi especial als dels partits polítics) us ho preneu com a premsa seria (per cert, tots els diaris són premsa seria? No) i amb el dret de titllar-lo d'estar a favor de la tendència contrària. Madureu d'una vegada.

    ResponElimina
  12. Gustau segueix així, no facis cas d'estos partidistes, tu tens el dret, el deure i la llibertat de publicar-ho.
    Endavant i força

    ResponElimina
  13. Ben dit als dos anteriors!!!

    ResponElimina
  14. 3:56,
    Tu si que n'ets d'original i creatiu:
    dels 21 regidors que hi ha actualment, tret de lluesma (que plega), no ni ha cap que fasi 20 any que hi es.
    On si que demostres que ets original es quan pronostiques que entrara Ferran Bel ( suposo que vols dir d'alcalde)
    M'explico: per a que Bel sigue alcalde, no hauria de sumar el tripartit o el que es el mateix sempre que entre els tres( PSC,ERC i ICV) en treguen 11, Bel ja ha begut oli.
    Ja se que no descubreixo la sopa d'all, però es aixi de simple.

    ResponElimina
  15. Afegeixo a l'anterior raonament als independents per si falta 1-2 per arrivar a 11 regidors

    ResponElimina
  16. Això es agafar-se a la cadireta. Es lo k ia.

    ResponElimina
  17. Ufff. Pel ques veu los ciuets tenen la pell més fina quel cul d'un crio

    ResponElimina
  18. ia surt la pre potència?

    ResponElimina
  19. Un altra cosa típica de Tortosa es que les multes per incivisme les pagarem los mateixos que les d´aparcament etc... Hi ha un munt de gent que poden fer el que vulguen. Entre ells els de l´Ajuntament i els de la cleka de Sabaté, que si els posen una multa van a qui correspon de l´Ajuntament i els hi trau.

    ResponElimina
  20. Gustau!!
    Enhorabona!! Com diu la Mònica Terribas, el millor que et pot passar és que un dia et diguin que ets convergent i un altre que est socialista, perquè, segons ella, això vol dir que estàs fent bé la teva feina i que fots canya a tothom.
    Enhorabona de nou!!!

    ResponElimina
  21. Gustau, si us plau, no facis cas de les crítiques anònimes i espero que aquestes no et facin perdre la motivació de continuar amb el teu fantàstic blog! No sé que faria jo sense la meva visita diària a la Marfanta!

    ResponElimina
  22. Anims Gustau, tens tot el dret a fer el que vulguis el en teu bloc.
    Moltes vegades se't critica pels comentaris que es fan al bloc, quan tu no ets responsable.

    El millor que podem fer ara en aquesta epoca es parlar i opinar de la nostra ciutat, crec que a nivell municipal totes les persones haurien de sumar, i no com ha passat ara que el govern era un quatripartit i no s'han aclarit, i algun del govern tenia millors relacions amb l'oposició que no amb els seus companys.
    Cada partit té idees diferents de com tirar la ciutat endavant i es necessita una persona que sapigue escoltar a tothom i pugui tirar Tortosa endavant, si en aquest moment hi ha una persona així que es presenti ja es decisió de cadasqú al decidir el seu vot...

    ResponElimina
  23. un altre article per superar el rècord de visites, eh Gustau? Això no s'hi val, que les notícies «serioses» de les eleccions municipals ja te'n donaran suficients... Com ens manipules per augmentar el número del comptador... :DDD

    segueix així Gustau!

    ;D

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta