25 d’abril del 2007

Els candidats d'ERC a l'Ebre presenten propostes amb «vocació territorial»

Els candidats d'ERC a Tortosa, Amposta, Móra d'Ebre i Gandesa van presentar ahir una sèrie de propostes d'àmbit local que també han estat pensades «amb una clara vocació territorial». El tortosí Ricard Forés va apostar per aquells projectes que facilitin la implantació de la URV al campus de Remolins, com ara la construcció d'una residència d'estudiants i un alberg juvenil al nucli antic. Així, Forés va assenyalar l'antic col·legi Sant Josep, tot i que no va descartar altres llocs, com ara els solars de la costa de Capellans. Forés també va proposar un nou impuls a la borsa jove d'habitatge, la necessitat de construir el tercer pont sobre l'Ebre, i aconseguir que els edificis més importants del patrimoni tortosí estiguin oberts durant els caps de setmana, per fomentar el turisme.
La candidata d'ERC a Amposta, Marta Cid, va reiterar el seu compromís per aconseguir que el Centre de Tecnificació Esportiva siga un nou atractiu turístic per al territori. A més, Cid també va defensar la necessitat de reconvertir l'escola de capacitació agrària; millorar l'hospital comarcal amb noves especialitzacions i serveis, i adequar el pavelló firal d'Amposta a les necessitats firals i congressuals, vinculant-lo també a la nova oferta esportiva i turística de la ciutat. Finalment, Cid va remarcar que cal revisar l'oferta de sòl industrial i crear un viver d'empreses, així com constituir «un consell municipal de cultura, patrimoni, arts i comunicació». Per la seua banda, el gandesà Joaquim Pedrola va anunciar la posada en marxa d'un projecte per vincular l'estudi de la geologia de la Terra Alta, que cada any atreu 300 geòlegs de tot el món, a una nova oferta turística i cultural basada en el paisatge i els productes agraris. El morenc Joan Josep Duran va proposar l'ampliació de la Móra morisca a la resta de la Ribera d'Ebre, i també la construcció d'un auditori a l'aire lliure a la plaça de bous.
El Punt (25-Abril-2007)

9 comentaris:

  1. aquet forés no se n'entera. el pont és del PSC, la residencia i l'alberg ho va dir IC, els monuments ja es poden visitar en diumenge. ara només els falta el carril bici i el monument del riu, o no?

    ResponElimina
  2. un centre de tecnificació atractiu turístic???? com es menja això???

    ResponElimina
  3. El centre de tecnificació serà un referent esportiu d'alt elit, a Cataluna i la resta de l'estat. Per tant, portarà gent d'arreu del territori, amb familiars, amics... Potenciar-se que altres entitats esportives d'arreu vinguen a visitar el seu funcionament. I utilitzar el referent del Centre per reforçar i ampliar la resta d'activitats o campionats al municipi amb la gent que per defecte atrauria. crec jo, vaja

    ResponElimina
  4. Que justet és este Forés.No s'entera de res.

    ResponElimina
  5. xeic veig que ERC s'ha matat per contestar a l'anònim 11,57AM. Això vol dir que no acaba d'estar clar del tot i necessiten explicar-ho. Aquesta gent es pensa que som idiotes? Hi han molts centres de tecnificació esportiva a tot l'Estat i no són considerat com a centres turístics. Al Marroc potser, però aqui, no cola. Per aquesta regla de 3, qualsevol activitat que atreu gent de fora és un centre turístic, no ?

    ResponElimina
  6. je, je, je, l'hospital verge de la cinta gran monument turístic de Tortosa, i a més obri en diumenge. fantasticslos d'ERC.
    Anarko

    ResponElimina
  7. Insípid, realment insípid lo caldo que ens vol servir l'ERC ebrenca.

    ResponElimina
  8. Forés sotmés a Amposta. Algú pot explicar quina necessitat hi ha de presentar projectes de poblacions diferents de foprma conjunta. Que potser estant intentant donar un a imatge d'equip?
    Lo de Forés és al.lucinant! Totes les propostes que fa ja les han fet altres prèviament. A banda d'anar darrera dels altres candidats, no tenir veu pròpia i dir públicament que la seva màxima aspiració política no és la de ser alcalde de Tortosa davant de Carod i els que vam tenir fetges d'anar a escoltar-lo, què mes pensa fer?

    ResponElimina
  9. Realment són al.lucinants els d'ERC. Demostren que un pot passar per una conselleria però no es vacuna en absolut contra les tonteries. Mare de Deu: un centre de tecnificació esportiva un centre cultural i perquè no la Metro o el Tic-Tac on darrerament es veia molt a la candidata.
    De Forés més val que es dedique a buscar-li a el seu pare i al seu germà un solar on deixar els vehicles que tenen a la venda i que ocupen llocs públics ja que potser amb l'ordenança de convivencia que vol ficar en marxa el PSC a Tortosa no podran fer-ho amb la impunitat que ho fan ara. O potser els faran un més dels tractes de favor a que ens té acostumats la classe política de Tortosa?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta