21 d’abril del 2007

El PSC refà la llista a la Torre de l'Espanyol després del pas de Pujals a ERC

La decisió de l'actual alcalde de la Torre de l'Espanyol, Antoni Pujals, de no tornar a encapçalar la llista del PSC i presentar-se amb ERC no ha desmoralitzat els socialistes. El PSC ha decidit presentar una llista que encapçalarà el jove Xavier Borràs, amb l'exalcalde Ramon Jornet com a número dos. La tercera posició l'ocuparà Jaume Miquel Aleu, mentre que al quart lloc hi haurà l'actual primer tinent d'alcalde, Albert Servelló. A la candidatura del PSC també hi ha dos regidors del govern actual, Enric Anguera i Ricard Aleu.

El Punt (21-Abril-2007)

8 comentaris:

  1. Pel que veig, tot l’equip del govern menys l’alcalde van a la llista del psc. Albert Servelló és el que porta el pes del treball a l’ajuntament. Bona llista!!!

    ResponElimina
  2. És curiós el PSC fa més d’una any que ja no contava amb l’alcalde de cara a les municipals i ja estava buscant un altre candidat. D’aquesta manera no refà res, solament presentarà la seva llista. Tots recordem l’alcalde demanant el NO a l’Estatut.

    Ara caldrà editar un pacte de govern d’esquerres i passar pàgina per continuar treballant pel poble.

    ResponElimina
  3. xavi endavant.
    ramon jornet no s'hauria de tornar a presentar, despres de dimitir als 10 mesos de legislatura anterior i deixar penjat l'ajuntament amb una greu crisi de govern.segur que nomes es presenta per treure els vots i despres al cap de poc dimiteix una altra vegada. per altra banda el psc presenta llistes a molts pobles, amb fixatges de gent a qualsevol preu, oblidant que a la Torre ja hi havia un pacte verbal per reeditar llista independent per esquerra.Despres de manar ciu, els dos ultims mandats, esquerra havia donat suport al psc, primer amb ciutadans i despres amb PM. Qui ha baixat del carro ara? El PSC va a totes, i vol els vots pel consell comarcal i per diputacio i per això, va posar a una persona, per buscar candidats i fer llistes a totes les poblacions. no m'extranyaria que es trobessin alguna sopresa a l'hora de reeditar pactes en mes d'una poblacio o inclus en el mateix consell comarcal de la ribera.
    per altra banda, l'Albert Servello, porta el que porta i res mes.Molt populisme dient a tot que si i fent-se veure pel poble.

    ResponElimina
  4. Ramon Jornet, és molt conegut a la Torre i va ser un bon alcalde. Per cert quina crisis? Deu ser de la teva imaginació o va marxar per no enfrontar-se amb algú, potser és més intel•ligent. L’Albert Servello és qui porta tot el pes de l’ajuntament i molta gent el coneix a les Terres de l’Ebre i forà, ja que no para de demanar per tot arreu diners i inversions per a la Torre.

    Quin pacte verbal? La Torre és un municipi amb molt vot socialista, mireu els últims resultats, algú pot creure que un partit com el psc no faria llista.

    Ara és el moment de les propostes i no de tirar la merda damunt de la gent honrada.

    ResponElimina
  5. Penso que resulta més que evident la orientació política de la majoria de la gent que ha fet comentaris...El que no tinc tant clar és si tots han conegut de primera mà la realitat del Poble.
    Em sap greu sentir, o llegir, segons quins comentaris...
    LLegint la notícia del Punt es podria fer un altre titular: "Pujals ha fet llista malgrat la opisició del PSC". Penseu-hi: les realitats tenen molts punts de vista, i afirmacions tant categòriques només mostren una visió limitada del món en el que vivim... molt trist!!

    ResponElimina
  6. No estic tant segur de segons què s'ha comentat aquí de l'Albert Servelló. Una cosa és fer poble i l'altra, molt diferent, portar el pes de l'ajuntament. Toni PUjals també ha estat un bon alcalde de la Torre, a part de un bon conseller al consell comarcal. I sóm més gent de la que tots us penseu els què estem dacord amb aquestes afirmacions.

    ResponElimina
  7. Per cert, he oblidat fer un tercer titular: "Els de CiU encapçalats per una dona, guanyaràn les eleccions a la Torre"

    I els farts de tot: "A votar no hi vaig ni que em paguin!!"

    No m'agraden els titulars. Tot plegat mooolt trist.

    ResponElimina
  8. Toni Pujals tambè es un bon alcalde i tambè el coneixen a tot arreu perquè aquesta legislatura s'ha mogut molt per obtenir tot el que es fa i és farà a la Torre.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta