2 d’abril del 2007

La Marfanta dispara l'audiència amb més de 28.000 pàgines vistes durant el març

Això va d'autobombo. El bloc La Marfanta ha superat durant el mes de març el seu sostre d'audiència, assolint les 28.062 pàgines vistes, així com les 16.767 visistes úniques per ordinador cada hora. Fins ara, el rècord de La Marfanta eren les 26.113 pàgines vistes durant el novembre passat (era el mes de les eleccions al Parlament), en què el bloc també va registrar 12.667 visites úniques per ordinador cada hora. Durant l'últim mes, també hem incorporat algunes millores al bloc, com una finestra permanent a Ebremedia, el canal La Marfanta TV i un pergamí amb altres vídeos ebrencs, així com les etiquetes temàtiques, la possibilitat de rebre cada dia els titulars del bloc al vostre correu electrònic, i la col·laboració amb Manel Zaera per dinamitzar el bloc Les Municipals 2007 a l'Ebre. De fet, gràcies a aquesta col·laboració també hem inclòs un pergamí amb els titulars del bloc de Les Municipals, així com un altre que va preparar Manel amb els titulars de la blocosfera política ebrenca. Avui mateix, també he inclòs un banner amb el temps que fa a Tortosa, que s'actulitza cada 15 minuts, i que he incorporat a La Marfanta per gentilesa de Lluís Algueró i el seu bloc Meteotortosa.
Els números d'Ebremedia també han estat força positius. Durant el mes de març, el meu altre bloc ha superat les 1.900 pàgines vistes, i les 970 visites úniques per ordinador cada hora. Potser han influït la renovació més habitual dels continguts i la nova finestra que vaig obrir des de La Marfanta, però també el fet que el diari digital La Malla recomanés Ebremedia com a web del dia, el passat 20 de març. Ah, i també que el Planeta Mos Entenem decidís incorporar La Marfanta i Ebremedia com a blocs de referència. Per tant, vull donar les gràcies a tots els que heu ajudat a crèixer els blocs durant aquest últim mes, tant als companys blocaires com als lectors, i també a la gent que deixeu els vostres comentaris i feu debat. L'èxit és per a tots, per a tota la blocosfera ebrenca.

7 comentaris:

  1. Felicitats per l'exit del blog.
    Que sigui el principi de molts anys d'exit.

    ResponElimina
  2. no hi ha res millor que unes eleccions per augmentar l'audiència... ja voràs que al mes de maig trencaràs tots els rècords! felicitats i gràcies per la feina que fas, gustau!

    :D

    ResponElimina
  3. Pokes coses a dir!! simplmnt q vas a més!! continúa així i seguir "sumant" visites!! q x algó serà!! Felicitats!!

    ResponElimina
  4. felicidades desde el banco de parque y gracias gustau un abuelo

    ResponElimina
  5. Això només és el començament. A hores d'ara és un dels blogs de referència de les Terres de l'Ebre. Continueu així.

    ResponElimina
  6. Felicitats gustau i companyia, seguiu així

    ResponElimina
  7. Per a quan la publicitat al bloc?
    Felicitats.....tambe als que hi participem amb els nostres comentaris

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta