19 d’abril del 2007

L'ebresfera ja té 160 blocs

Avui he vist que hem assolit la xifra de 160 blocs a l'Ebresfera, el metabloc que des de fa un temps mantenim amb l'ajuda de Jaume Llambrich i Daniel Gil, i que pretén ser una eina al servei de la blocosfera de les Terres de l'Ebre. A Ebresfera podeu trobar els últims titulars de la nostra xarxa de blocs i també un recull minuciós de tots els blocs del nostre territori, ja que la idea és que actuï com una base de dades, amb els diferents blocs ebrencs organtizats per categories. Avui he introduït el bloc número 160, després que l'altre dia conegués l'existència del bloc El Cartipàs de l'Amable i també el seu autor, Amable Pallisé. Em va fer una il·lusió especial, ja que aquest és el primer bloc que hem registrat a Tivissa. El seu bloc és una miscel·lània en què hi podreu trobar diferents articles sobre política general, però també algunes reflexions al voltant de l'actualitat de les Terres de l'Ebre, així com sobre la política municipal de Tivissa. Fent un càlcul ràpid, podríem dir que a les Terres de l'Ebre tenim un blocaire per cada 1.000 habitants. És una xifra bona, però que encara podem millorar... Per això, si heu creat un bloc i us agradaria formar part de la blocosfera ebrenca, o simplement si voleu contactar amb nosaltres, podeu fer-ho enviant-nos un correu electrònic a blocairesdelebre@gmail.com.

3 comentaris:

  1. I encara hem de crèixer molt més!!

    ResponElimina
  2. Encantat de pertànyer a l’ebresfera, aquesta xarxa de blocs de les Terres de l’Ebre que ja compta amb denominació d’origen pròpia.
    Gràcies Gustau.

    ResponElimina
  3. re, bolia dir que promte tindrem 2 blocaire més, ja que dos col·laboradores del far del sud tmb tindràn bloc. L'Eusevi Morcillo, més conegut com a Muniatto Xou, i la pintora Jesusenca Esther Besolí.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta