20 d’abril del 2007

Tortosa i el turisme d'aparador

Un dels temes que més xumxumeig ha provocat els últims dies a l'ebresfera ha estat el vídeo d'una noia fent un streaptease urbà davant d'una botiga d'Amposta. El va descobrir el blocaire ampostí Jordi Perales, i aquí a La Marfanta també en vam parlar. De fet, si dimecres el vídeo penjat a You Tube tenia unes 1.400 visites, dos dies després ja en porta més de 2.600 descàrregues. Avui us poso una altre vídeo, d'una turista finlandesa que entra en una botiga del centre de Tortosa i s'asseu a l'aparador mentre els seus amics li fan algunes fotos. Qui diu que a Tortosa no passen coses d'aquestes? Es més: qui diu que a Tortosa no hi ha turistes?

3 comentaris:

  1. Diuen que el bari roig d'Amsterdam va començar més o menys així... I de porros en alguns bars ja se'n fumen..
    després direu que a Tortosa tenim mentalitat conservadora...

    On va a parar!

    ResponElimina
  2. Aixó ho tendrien que fer tots els polítics per torn peró sense cristall per tal de poguer tirar-los merengues. Per cert, potser caldria canviar el cadiram de la Sala de Plens de l'Ajuntament per aquets sillons tan bufons.

    ResponElimina
  3. Segur que la culpa de tot això i més que mos inventarem es de Sabaté.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta