25 de maig del 2007

Bugs Bunny és el meu alcalde

Sabia que havia d'anar a Sevilla, però fer també un profund i tumultuós viatge interior, per saber qui vull que siga el nou alcalde de Tortosa. Finalment, vaig veure la llum i el meu candidat és Bugs Bunny, amb qui vaig trobar-me en un centre comercial. No em va repartir propaganda electoral i, a més, va quedar-se així de quiet perquè em pogués fer una fotografia amb ell. Després, em va pegar una besada als morros, com sempre fa... Bugs Bunny és un dels herois de la meua infància, un conill antropomòrfic, esvelt i gris, que apareix a les sèries d'animació Looney Tunes i Merrie Melodies, així com en pel·lícules de la Warner Bros. Segons la seua biografia que podem llegir a la Wikipèdia, Bugs Bunny va néixer el 1940 a Brooklyn, Nova York, essent el producte de diferents pares: Ben "Bugs" Hardaway (que va crear la versió prototípica del caràcter anomenat Happy Rabbit el 1938 a Porky's Hare Hunt), Bob Clampett, el gran mestre Tex Avery (que varen desenvolupar la seva personalitat definitiva el 1940), Robert McKimson (que va crear el disseny definitiu d'en Bugs Bunny), Chuck Jones i Friz Freleng. Segons Mel Blanc, l'actor de doblatge original, el seu accent es troba a mig camí entre el del Bronx i el de Brooklyn. Alguns crítics han afirmat que Bugs Bunny és una caricatura de les preocupacions de la classe mitjana-baixa, en què els ciutadans han d'enfrontar-se amb el poder de les grans corporacions i els abusos dels poderosos. En algun moment també he llegit que la personalitat de Bugs Bunny està inspirada en l'humor transgressor de Groucho Marx, i que el paral·lelisme entre la carlota de Bugs i el cigar de Groucho és evident.
Aquesta entrada és la contribució de La Marfanta per commemorar el Dia de l'Orgull Friki.

5 comentaris:

  1. Nou article del partit Republicà Català a
    http://lacomediantatortosina.blogspot.com/
    Llegiu-lo si voleu saber el que diem. És l'única manera que tenim de fer arrivar lo nostre missatge a la gent.
    Si després decidiu no votar-mos, al menys ho fareu havent sopesat tota la informació.
    Gràcies.
    Núria Menasanch i Martí

    ResponElimina
  2. Jo no li voldria tant de mal al Bugs.I si dius que si sembla al Groucho, pos encara més motiu.

    Si volem honorar la comunitat freak i friki hem de dir que aquesta transcendeix la miserable política que tenim.

    Bugs, per naturalesa conillera, només votaria a l'anec Duffy (Pato Lucas) per fer-li passar lo més putes possibles.

    A mí això de la política em sembla com el "Coyote y el Correcaminos", els polítics-coiots caçant els votants-correcamins.

    Llavors millor que fem "Beep, beep!" i que fotem lo camp correns

    Beep, beep!

    |xP

    ResponElimina
  3. De tot això he concluït que el teu polític ideal seria vegetaria i marxista (de tendències grouxistes)
    Doncs està clar, els verds!

    L'any que ve fem un partit freak i amb els regidors que tragem montem convencions trekkies i d'star wars i jornades de rol a l'ebre. (Que farien més profit que segons quina ronya)

    ResponElimina
  4. a on hem d'anar a apuntar el nou Partit de Frikis Ebrencs? us imagineu Darth Vader d'alcalde? els de l'oposició passarien a ser els partidaris de la vella República? quin munt de dubtes existencials... :DDD

    ResponElimina
  5. Doncs ja estaria bé prendre segons quines decisions amb una tiradeta de daus de deu cares... (segur que hi hauria més criteri que moltes altres vegades... XDXD)

    A més, si t'eligeixen alcalde guanyes dos punts de carisma, encara que és indispensable tenir l'habilitat de parlar en públic alta!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta