31 de maig del 2007

ERC ja té mig tancat l'acord amb CiU a Móra d'Ebre, i ara espera l'oferta del PSC

Convergència acceptaria compartir l'alcaldia amb Duran

El candidat d'ERC a l'alcaldia de Móra d'Ebre, Joan Josep Duran, va confirmar ahir que ja han iniciat la tanda de contactes amb CiU per formar govern, i que l'equip de Manel Saltor ja hauria acceptat compartir l'alcaldia amb els republicans. Ara Duran espera reunir-se amb el PSC, que s'ha mostrat «molt convençut» de poder reeditar el pacte de progrés amb ERC.

«Ja hem iniciat la tanda de contactes, i dimarts vam tenir la primera reunió amb CiU», va explicar ahir el candidat republicà. Joan Josep Duran va detallar que la reunió amb Manel Saltor havia estat molt cordial, i que CiU havia acceptat compartir l'alcaldia de Móra d'Ebre amb ERC. «Aquesta és una de les condicions que nosaltres hem volgut introduir a les negociacions per signar qualsevol pacte, perquè després de quatre anys al govern estem molt satisfets de la nostra feina», va afegir-hi. Duran, que encara té pendent la reunió amb el PSC, va explicar que l'acord amb CiU ja està força avançat. «A l'hora de posar en comú els programes no hem de tenir problemes, perquè tant el PSC com CiU havien assumit moltes de les nostres propostes», va dir Duran. El candidat d'ERC va valorar molt positivament que CiU arribés a la reunió i li oferís l'alcaldia, però va aclarir que no tenen pressa per tancar un acord definitiu. A més, el republicà va matisar que havia rebutjat l'oferiment de CiU per negociar conjuntament les alcaldies de Móra d'Ebre, Flix i el govern del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre.

> Confiança socialista

Els contactes formals entre ERC i el PSC podrien retardar-se fins dilluns de la setmana que ve, ja que l'actual alcalde, Josep Solé Biosca, es troba aquests dies a Barcelona per motius familiars. Tot i això, el també socialista Josep Solé Arnal va refermar ahir la voluntat del PSC de renovar el pacte de progrés a Móra d'Ebre. «Estic convençudíssim que ens entendrem amb ERC», va dir Solé Arnal, referint-se a la necessitat que té el PSC, amb cinc regidors, de sumar els dos regidors d'ERC per fer front a la majoria simple de CiU (sis regidors). Per la seua banda, Solé Arnal va apostar per aprofitar l'experiència dels quatre anys al govern, i reorganitzar l'Ajuntament morenc amb la contractació d'algun càrrec de confiança i més personal tècnic.

El Punt (31-Maig-2007)

15 comentaris:

  1. estic decebut, soc votant d'esquerra però també se veure que no hem guanyat,duran no pot pretendre ser alcalde i molt menys ser conseller amb ela mals resultats, fes-t´ho mirar i queda´t a l´oposició que es on toca ara.

    ResponElimina
  2. soc votant i simpatitzant d' esquerra i el que ha fet Duran és engolir una poma enverinada acceptant l'alcaldia de mans de saltor.

    ResponElimina
  3. Esquerra Venuts!
    Pacteu en los especuladors!
    En los transvasistes
    En la purria de la política ebrenca
    Sou patètics!

    ResponElimina
  4. Sóc votant d'ERC i estic molt satisfet de poder pactar amb els germans nacionalistes de CIU. CIU és generòa i ens dona una part de l'alcaldia. Que ens donen els del PSC-PSOE de Montilla?

    ResponElimina
  5. Visca Duran! ERC té un projecte sòlid a la Ribera i Mora d'Ebre. Ara els sociates tenen temor de perdre l'alcaldia. Foteu-vos que la gent d'esquerra tenim dret a pactar enq ui vulguem.

    ResponElimina
  6. projecte sòlid? només ansia governar al preu q sigui, pactant amb los q tant a criticat e insultat, m'has caigut de tot arreu, mai més votaré erc.

    ResponElimina
  7. No podem permetre que mani CIU a Móra, Saltor i Borràs etc... si això passa no tornaré a votar-vos!

    ResponElimina
  8. Duran va per lliure no pensa amb els votants de Móra d'esquerra ni en els de la comarca.Això fa riure.Només volem un càrrec quan els resultats que ha obtingut són menors als de les anteriors municipals.Preten ser alcalde sent la llista menys votada.

    ResponElimina
  9. Duran ves cap a casa, hi sortiràs guanyant, podries dimitir i les coses per ERC començarien a estar més clares, Batiste Montagut no es mereixia el menyspreu que li has fet, i aixì ho has pagat en uns resultats dolents, no et mereixes ni estar a l'Ajuntament ni al Consell Comarcal.

    ResponElimina
  10. No tens vergonya, després del resultats que has fet, encara vols ser alcalde, t'ahs vegut l'enteniment. En el fons no ets tant diferent de Sabanza, si al final sira veritat, "de casta le viene al galgo". Estic convençut que a hores d'ara ja ets un cadaver politic, i el que sento es te'n duras a ERC amb tu. Ets un EGOISTA, EGOCENTRIC, ACOMPLEXAT!!!!

    ResponElimina
  11. Si us plau, Duran, si et resta una mica de dignitat, rumia-t'ho bé, si no vols pactar amb Saltor, no pactis amb ningú. Pensa que si acceptes l'alcaldia, tant me fa d'uns com dels altres, disfruta-la força, per que sens dubte serà la primera i la última vegada. Has d'esser més hùmil, reconeixer que els resultats que has fet no son bons, quedet a l'oposició, fes-te un favor, i el més important fes-lo a ERC.

    ResponElimina
  12. ERC no pot ser un satelit ni de socialiste ni convergents. Molt bé Duran. Sigues fort, aguanta. Que et respectin, que respectin a Esquerra.

    Prou submisió als altres. O ara o mai.
    Amunt l'Esquerra

    ResponElimina
  13. Realment este home s'ha begut l'enteniment. Esta cavant la seva tomba politica si va pactant estes coses. Sr. Duran sapigui que l'alcaldia vol dir mes coses que ser alcalde, vol dir que sent regidor de cultura no es suficient, queda molt be, pero si vol l'alcaldia haurà d'assumir reptes mes "peluts", hisenda, finances, governació... PREPARI'S PER A PATIR

    ResponElimina
  14. S'ha de continuar el projecte iniciat. Romero és un crac amb los números i Duran ho és amb la cultura. Saltor és un bon metge.

    ResponElimina
  15. mai mes CIU a l'Alcaldia de Móra, ja sabem de quin tipus de personatges es tracten, per que es "mas de lo mismo", els dolents estan amagats entre els nous de la llista.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta