25 de maig del 2007

Una obra acabada quatre anys després

Potser us penseu que exagero, i ho reconec, perquè en part és així... Però aquest és el pensament que he tingut quan avui al migdia he vist que l'Ajuntament havia instal·lat aquests pilons a la vorera del carrer Marquès de Comilles, al barri de Ferreries. El consistori va iniciar la reforma integral d'aquest carrer, un dels més degradats del barri, fa quatre anys, just abans de les eleccions. Evidentment, les obres van acabar en qüestió d'un parell de mesos, tot i que no va ser fins fa un parell d'anys que va completar-se la millora de l'enllumenat públic (per cert, molt bo). El projecte va representar també la plantació d'aquests arbustos, que crec que són llorers, i que a més de fer bonic també havien de servir per evitar que els conductors estacionessin damunt de les voreres. Però alguns veïns van continuar aparcant al damunt de la vorera, entre llorer i llorer... Finalment, l'Ajuntament ha instal·lat aquests pilons, i jo que me n'alegro.

1 comentari:

  1. Amb accions testimonials no canviaran la greu deixadesa que patim els veïns de Ferreries amb els carrers del barri, i molt especialment amb les voreres. Encara que només fos per això, demà cal anar a votar.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta