27 de juny del 2007

Bel contracta un gerent per modernitzar l'Ajuntament tortosí i coordinar el govern i els tècnics

Cèsar Saura quedarà per damunt de tots els caps de serveis i alts funcionaris

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va presentar ahir el nou gerent de l'Ajuntament, Cèsar Saura, que prendrà possessió del seu càrrec durant la primera quinzena de juliol. Saura, un tortosí de 36 anys i un llarg currículum per avalar la seua contractació, haurà de «modernitzar l'Ajuntament i incorporar mecanismes de gestió que ja funcionen en altres administracions i en l'empresa privada». Bel va remarcar que el gerent serà «el nexe d'unió» entre els responsables polítics i els tècnics.

Ferran Bel va assenyalar que la figura del nou gerent es crearà perquè l'administració municipal siga una eina «més àgil, més eficaç i més eficient», i també per complir el compromís de fer un Ajuntament més proper al ciutadà. Segons va detallar, el gerent haurà de respondre davant Bel i el conjunt de l'equip de govern, però també servirà d'enllaç entre els responsables polítics i el personal tècnic. «Els tècnics rebran les instruccions polítiques dels regidors, però el desenvolupament de les diferents mesures tindrà la supervisió tècnica del gerent», va afegir-hi. Bel va explicar que tots els caps de servei, els caps d'àrea i el secretari, el tresorer i l'interventor, també dependran del gerent, que «marcarà les prioritats tècniques». Segons Bel, mentre que l'encarregat de coordinar els regidors serà l'alcalde, el responsable de coordinar els tècnics serà el gerent, que tindrà un equip de suport per «agilitar» les qüestions més urgents. Bel va garantir que el gerent no tindrà «res a veure» amb els càrrecs de confiança dels anteriors governs.

> «La meua funció és fer que les coses passin»

L'alcalde va assegurar que Cèsar Saura tindrà «un sou que no es mereix», ja que pel currículum hauria de cobrar molt més del que podrà pagar-li l'Ajuntament. Saura, llicenciat en ciències econòmiques i empresarials, amb màsters i postgraus en diferents universitats catalanes i nord-americanes, també ha ocupat càrrecs directius en diverses multinacionals del sector de gran consum. El nou gerent va preferir no avançar les línies de la seua actuació abans d'assumir el càrrec, però va dir que la seua funció serà treballar perquè les coses es facin «i portar a terme el programa del govern».

El Punt (27-Juny-2007)

16 comentaris:

  1. Esperem que pel be de tots ; Bel no l'hagi de ce(s)sar.

    ResponElimina
  2. Ui, però el sr. Saura no era la segona opció? No ha pogut convèncer la seva primera opció el sr. Bel?

    ResponElimina
  3. Este senyor sempre ha estat la primera opció de Bel. O no llegiu la premsa?

    ResponElimina
  4. Un crack, una persona molt preparar i molt professional. Ànims Cèsar i endavant.

    ResponElimina
  5. I jo que creia que farien a la Porres o a l'ex de governació, je, je, je.

    ResponElimina
  6. Este, si el comparem en E.E., se'n surt. Mare meua que pronte oblidarem a E.E., granhermano, com le'l coneix pels blocs. JiJI.. JAJA. Este ara es regidor a l'oposicio no?.Que fara?, estic preocupat per ell.

    ResponElimina
  7. Podria ser que estigues treballant ja al despatx d'un candidat a les passades eleccions?

    ResponElimina
  8. Ja tenim dos craks. Nomes fa falta saber qui es Ronaldinho i qui Etho.
    No us base-ho amb la boca.... perquè L'alcalde podria ser qualsevol dels dos.

    ResponElimina
  9. Osti Cèsar quan te temps sense saber de tu!!...Apareixes per la ciutat i pam!....gerent!!!
    Enhorabona i espero poder-te donar la ma personalment.
    Molts felicitats, se fa temps que ets un crack (ja ho vaig poder comprovar personalment al col.legi i a l'insti) i que faràs lo millor per la ciutat.

    ResponElimina
  10. Au, més burócrates...

    ResponElimina
  11. aixo es lo que fa falta a l'ajuntament un bon gerent per fer funcionar les coses i un bon alcalde per coordinar

    ResponElimina
  12. Per cert, sha fet públic el sou d'aquest senyor?

    ResponElimina
  13. Vols dir que ho tenim això?

    ResponElimina
  14. pos vaja modernitat aquesta de la dreta, dreta tortosina,el senyor costa al cel estigui, ja era modern, el sou del gerent no el se pero el de bel i el del que s'ha deixat la bici es un sou de puta mare, de mil-euristes res de res.S'han posat sous de sabataplanistes. Això si que es modern i no lo del gerent(o comisari polític) com vulgeu.

    ResponElimina
  15. En definitiva: el gerent ho controlarà tot i a tots, per "aplicar el programa de govern", de CIU es clar. I diuen que es un càrrec "técnic". Vinga va!!!! Politic i ben politic!!! Ara falta saber l'import d'aquest sou que "no es mereix" pel seu curriculum. Parlant de curriculums i sous, a mi em costa creure que un home amb tanta projecció a l'empresa privada com es diu que tenia se'n vingui a l'Ajuntament a camvi de de poca cosa i a cobrar menys. O no es tant "crak" com ens volem fer creure o, si ho es, de ben segur que s'ho farà pagar i ens costarà una pasta.

    GG

    ResponElimina
  16. Lo que no se cobre en diner se cobra en espècie...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta