28 de juny del 2007

Tortosa repara la incidència 591

Abans d'ahir us comentava que havia introduït una queixa al lloc d'incidències de la via pública del web de l'Ajuntament de Tortosa. La meua aportació era la incidència número 591, segons el correu electrònic que el web municipal va enviar-me automàticament, i feia referència a la inactivitat de les faroles d'una part del pont de l'Estat, d'un tram de l'avinguda Colom i del carrer Alfara de Carles, just darrera de l'ambulatori. Ahir ja van trucar-me de l'Ajuntament per dir-me que el problema estava en vies de solució, i aquest matí a les nou ja he rebut un altre correu electrònic amb el següent text:

En relació a les incidències d'enllumenat públic a diversos carrers que va comunicar l'informem que, en data 27/06/2007, la de l'Av Cristòfol Colom ha estat reparada i funciona, en data 27 i 28/06/2007, la del C. d'Alfara ha estat reparada i funciona, finalment, al pont de l'Estat hi ha una avaria general sobre la qual es va està treballant ahir, 27/06/2007, i ja va funcionar excepte dos punts de llum, hi ha la previsió que avui, 28/06/2007, estigui reparada totalment.

Li agraïm la seva col.laboració.

Gràcies.

Pos de res, gràcies a vatros...

6 comentaris:

  1. potser es bona idea, això d'escampar-ho, al menos ho han fet ràpid....

    ResponElimina
  2. Nou govern, més vitalitat, més serietat!
    Quan porten un any al govrern això ja serà massa. El canvi llavors serà rotund.

    ResponElimina
  3. pos si si les coses es diuen i s'arreglen tot be. En sabata aixo no passava, u dies i feen allo d'oidos sordos

    ResponElimina
  4. Aleluya, Aleluya......

    ResponElimina
  5. ni sabate ni bel, aixo ho arreglen uns operaris que mai surten a les fotos, anims

    ResponElimina
  6. Gustau, volia suggerir-te que reclamis a l’ajuntament el sou que te que cobrar el gerent superguay que han contractat, perquè tinc observat que estan governant d’acord amb el que diu Lamarfanta. M’explicaré, en primer lloc van actuar amb el comentari sobre la foto de l’alcalde a la web, després amb la noticia de la constitució de la EMD de Jesús, també en solucionar la teva sugerència i amb un comentari que jo vaig introduir sobre es arbres de la plaça dels Dolors, etc. Aprofito l’avinentesa per felicitar-te pel teu bloc, que sovint, encara que no havia escrit mai perquè els comentaris generalment els trobo massa poc objectius (els de tothom). Per cert conserva a La Granera com a client preferencial, encara que li tindries que passar la meitat del sou de gerent, perquè tenir algú com ell, permanentment connectat al teu bloc i tan ben situat a CiU es un gran avantatge pel govern de la nostra ciutat.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta