28 de juny del 2007

Bel insisteix a cobrir el velòdrom

Fa poc més d'un any, Ferran Bel va proposar una inversió d'uns 350.000 euros per cobrir el velòdrom, facilitar la recuperació de l'activitat ciclista, tenir dues pistes poliesportives cobertes, i guanyar un gran espai per fer-hi grans celebracions. Bel, contrari a l'enderrocament del velòdrom proposat per l'anterior govern, insisteix que una de les seues prioritats serà la cobertura de la pista ciclista, al marge de la construcció del complex de Vinallop. En declaracions a Ràdio Ebre, Bel va detallar divendres que l'estructura no descansarà sobre el velòdrom, i que la nova pista coberta donarà servei als clubs que hagin de deixar les pistes del nou pavelló de Remolins, quan s'hi estiga celebrant alguna fira. La construcció de les noves piscines, el nou camp de gespa artificial i la pista d'atletisme seran les altres prioritats de la societat mercantil que gestionarà tot l'àmbit esportiu municipal a partir del setembre.

El Punt (28-Juny-2008)

23 comentaris:

  1. Bé Bel amb decisió, sobretot que no et tremoli el pols. Endavant!

    ResponElimina
  2. Ara cobrirem el velodrom, no se per que, els esports els donem a una societat mercantil, no sento a parlar de un pla de xoc per que els nens i nenes de tortosa practiquin esports, no sento res sobre la contractacio de monitors esportius, etc,,
    Tindre que deixar de fumar per entendre quelcom.
    Algu amb pot dir que s'ha fet al velodrom aquest últims 10 anys, més que res per sápiguer si visc a tortosa o una altra realitat, jo l'unic que hi vist es un concert de ketama.

    ResponElimina
  3. Trobo molt bé que es cobreixe el velòdrom, ja que és un referent de la nostra ciutat.
    En canvi, trobo a faltar que no se parle d'arreglar el pavelló poliesportiu, los vestuaris del qual pareixen sales de tortura.
    Un poliestportiu on hi ha l'única pista amb parquet de Tortosa.

    ResponElimina
  4. Fumador de marihuana deu de ser, perque no toques bola xato. Cobrir el velòdrom comportar tenir dos pistes polisportives cobertes i un velodrom per a potenciar.
    Aspero que les promeses en esports de Bel es fasen perque llavors alucinarem tots.

    ResponElimina
  5. feu un follodrom com Reus....

    ResponElimina
  6. hooliganisme tortosinot: ja parla que alucinarem quan encara no s'ha fet res. un altre que deu parar la mà.

    ResponElimina
  7. És una autentica llàstima el diners que per populisme aquest bon home es vol gastar en un velodrom, vell, vetust, desfasat, sese mesures de seguretat reglamentaries i sense mides reglamentaries, però es la politica que CiU ha aplicat sempre a Tortosa la de deixar fer encara que sigui contraproduent.

    Així ens va anar durant vint anys i així en anirà a partir d'ara.

    ResponElimina
  8. Bé govern tortosí, ara comencen en cobrir el velòdrom... quins diners més poc aprofitats. Però si a Tortosa es mort de fàstic el velòdrom, no s'utilitzaria ni per a cementeri de bicicletes!!!. Com es nota que Bel ha de contentar a un sector dels seus votants...

    ResponElimina
  9. Jo també voto pel follòdrom, i també pel carril vici

    ResponElimina
  10. El follodrom es el que hi ha a l'autovia Reus-Salou? pos molt be xeic......m'hi apunto.
    Peró revisa'n els preus, això si.

    ResponElimina
  11. Allò él el Vips

    ResponElimina
  12. Nivellaso toma nivellaso. Aneu parlant de xorrades com follodroms i tonteries.
    Lo cobrir el velòdrom és mes seriòs, però claro això no interessa ja que Sabate, el socialista bonachon, no va fotre res.

    ResponElimina
  13. A mi me continua interessant més lo follòdrom. Les bicicletes, per als crios...

    ResponElimina
  14. Se vos veu lo plumero:

    si ho fan uns, tot bé; si ho fan los altres tot malament; si faig o deixo de fer...

    Els crítics amb el pabelló de la fira ara troben genial lo del velòdrom. Els que van aplaudir la fira, ara se'n foten del velòdrom.

    Sembla una guerra de putes contra lladres. Com si uns abans i altres ara, estiguesseu xupant del bote. Vatros mateixos.

    ResponElimina
  15. sempre ho voràs igual: l'alcalde de turno fotrà la patada al fem, i uns aplaudiran i els altres se li tiraran a la yugular.
    I mentres, tothom en funció si està al costat dels de la poltrona, a intentar buscar l'enchufe.

    ResponElimina
  16. 9:31, Soc afiliat socialista de fa uns quants anys, i en el que dius, te'ns mes raó que un sant ( que tingue rao clar)
    n'hi ha que a neixo l'hi diu falta de personalitat.

    ResponElimina
  17. Cobrir lo velodrom?. Sí, se cobrirán de... glòria.

    Au ara mateix ma compro una bisicleta i m'apunto... diu que hai danar al restaurant de lparque a donar lo nom, pero no trobo a naquell siñor que a Euzkadi li haguessen dit "joven violento" per suspendre un ple de la corporació.. ah! si la ertanintza ho hagues vist!!!

    ResponElimina
  18. FEU UN FOLLODROM A TORTOSA SOM AL SEGLE XXI

    ResponElimina
  19. Cal no oblidar un carril Vici...

    ResponElimina
  20. Efectivament Sinyo Chiner, es va interrompir un pleno i en el seu moment no s'he li va donar la importancia que tenia, pero va ser una gran cagada del Sr. Sabate, que va perdre una gran oportunitat de demostrar la seu fama....

    ResponElimina
  21. Sabate va perde per no fer lo follòdrom a temps, feulo ara vatros los que maneu ara , si no el fara el Ariel de Reus a les properes.

    ResponElimina
  22. Tortosa necesita un follòdrom , per ficarse de ple al segle XXI, prou de festes del Renaixement i punyetes.

    ResponElimina
  23. vinga, vinga que l'obra la farà be de preu l'empresa ? incoex? es diu així la de urbanisme de capçalera.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta