28 de juny del 2007

L'alcalde parla de «canvis importants al Pincat»

Ferran Bel és partidari d'aplicar «canvis importants» al pla integral del nucli antic de Tortosa (Pincat), amb què l'anterior govern municipal va aconseguir una subvenció de 9,4 milions d'euros de la Generalitat. Segons va dir l'alcalde en una entrevista a Ràdio Tortosa, al Pincat hi ha algunes obres que no són prioritàries per al nou govern, i en canvi no es van incloure altres obres que sí que serien necessàries. A més, Bel també va lamentar que obres que al Pincat tenien un pressupost de 300.000 euros hagin acabat costant-ne més de 900.000. «En qualsevol cas, primer volem parlar amb la conselleria de Política Territorial, així com sotmetre el Pincat a un procés de participació ciutadana real, que abans no va existir», va advertir Bel. L'alcalde va concloure que consultaran les associacions de veïns dels barris afectats pel Pincat, per saber quines actuacions cal prioritzar.

El Punt (28-Juny-2007)

15 comentaris:

  1. Obres que costen el doble a Tortosa i gestionades per l'anterior govern socialista? ... no potser ... deu de ser una bola o un bulo.
    És una vergonya que ens acabem gastan les subvencions per culpa dels extres i els excesos de les obres. Algú haurà de ficar coto a aquest tema.

    ResponElimina
  2. Jo demanaria una auditoria. Transparència pública. Que es vegi totes les maleses que s'han fet en aquesta ciutat.

    ResponElimina
  3. Si volem una auditoria i que responguen pels caxulls!

    ResponElimina
  4. A partir d'ara la pela es mirará amb lupa! NO ho dubteu!!

    ResponElimina
  5. Pos jo ho dubto...

    ResponElimina
  6. Granera, a tu et posaran coto com no calles un rato

    ResponElimina
  7. Para el carro ....que t'estrellaras,
    Una mica menys de demagògia. Avere si ara governaran les associacions de veïns.

    ResponElimina
  8. Mentre s'ho pensen , canvien i consulten, no s'acabarà el plaç d'execució del PINCAT i el nucli antic de Tortosa tornarà a quedar malament?

    ResponElimina
  9. Pica quan es diuen les veritats. Són fets objectivables al 100%. les obres s'adjudiquen per una quantitat i acaben costant el doble en el millor dels casos. Això és així. Això és una mala gestió.

    ResponElimina
  10. Ja vorem com ho faran ara

    ResponElimina
  11. I perquè collons no ho denunciava Bel tot això? perquè soroll en aquest sentit, poquet, poquet eh!
    Quins contes.....

    ResponElimina
  12. Si la gent que a l'any 99 pel bé de la ciutat, va preferir callar hagués parlat, pot-ser a dia d'avui més d'un dirigent de CiU d'aquella epoca del 95 al 99 estaria a la sombra.

    ResponElimina
  13. El problema serà si algú comença a parlar d'estos últims 8 anys. L'ombra potser molt llarga.

    ResponElimina
  14. Per parlar de vegades no passa res. El que s'hauría de fer es denunciar...

    ResponElimina
  15. el pincat cap a la simpatica o a sant josep de la muntanya,o el cervantes... pobre casc antic has vegut oli amb aquests primer et van abandonar i ara... ja veurem però no pinta be.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta