10 de juliol del 2007

Jo també vull la variant

Llegim avui que prop d'un miler de veïns de l'Aldea van tallar ahir al vespre l'N-340 al seu pas pel municipi, amb l'objectiu de reclamar l'execució immediata de la variant d'aquesta carretera que travessa la població. Personalment, crec que els veïns de l'Aldea han tingut massa paciència a l'hora de reclamar la variant de l'N-340, i que la resta de ciutadans del territori, però sobretot la classe política i els sectors socioeconòmics, mai han sabut estar a l'alçada per reclamar la millora de les infraestructures que trinxen les Terres de l'Ebre, o l'aprofitament de les que directament passen de llarg. Ja era hora, que comencessin les reivindicacions serioses i els talls de carretera... En aquest sentit, no estaria gens malament una mica de solidaritat de la resta de poblacions del territori, com a mínim del Baix Ebre i Montsià, i que els seus ajuntaments aprovessin mocions per reclamar la variant de l'N-340 i altres millores viàries. Més enllà dels col·lapses circulatoris que es produeixen a l'N-340, la construcció de la variant és urgent perquè la carretera actual posa en perill els veïns i afecta la seua qualitat de vida. De fet, els ebrencs continuem tenint els peatges més cars de l'AP-7, i per això m'ha agradat que els veïns de l'Aldea hagin reclamat la gratuïtat de l'autopista des del peatge d'Amposta fins al de l'Ampolla, mentre no es facin les obres de la variant. El Ministeri de Foment ja té d'una partida d'1,8 milions d'euros en els pressupostos generals de l'Estat, perquè diu que volen acabar el projecte i iniciar els treballs de la variant dintre de l'actual exercici. Voleu que ens juguem un sopar?

Per saber més:
-Autopista gratis a l'Ebre (Manel Zaera)

Foto: Ebredigital

1 comentari:

  1. La variant de la N-340 al seu pas per l'Aldea és una obra de vital importància per a L'Aldea i per a la comarca.

    Per a l'Aldea comportarà una millora en la qualitat de vida dels seus veïns i una gran millora en la seva seguretat. Per al territori, ja que s'aconseguirà una major fluidesa en el trànsit rodat.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta