11 de juliol del 2007

La millora de l'avinguda Felip Pedrell costarà a la Generalitat més d'un milió d'euros

Ahir vam saber que la Generalitat ha destinat 2,8 milions per a la millora de carreteres de les Terres de l'Ebre, mentre 9 milions més faran cap a la xarxa viària del Camp de Tarragona. En el nostre cas, gairebé 1,2 milions d'euros serviran per arranjar l'avinguda Felip Pedrell, una de les artèries viàries del nucli urbà, abans que la Generalitat cedeixi aquesta travessa de la T-301 a l'Ajuntament tortosí. Les obres costaran més que la millora de l'eix de l'Ebre entre Móra d'Ebre i Garcia (970.000 euros). Per tant, espero que incloguin la renovació del ferm i les voreres, però també la substitució de tots els serveis entre la plaça del Paiolet i el final de Remolins. Aquest era el compromís a què van arribar l'Ajuntament i Carreteres al novembre del 2005. No va ser així amb la millora de l'avinguda de la Generalitat, que Carreteres va executar la tardor passada. També tinc curiositat per veure si el projecte de millora farà més accessible als vianants el centre cultural l'Escorxador i el palau del Bisbe, i si tindrà en compte la construcció de la nova plaça de la Catedral, si és que s'arriba a fer...

4 comentaris:

  1. Celebro l'anunci d'aquesta obra. En aquests moments l'Av. Felip Pedrell està molt deteriorada.

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Estic contenta de que per fi es pose solució als carrers destrossats............a mi personalment em cau la cara de vergonya quan vaig caminant amb el meu fill per Ferreries a Roquetes!!!!!allò fa pena........a vaeure si ho arreglen d´una...........

    ResponElimina
  4. Aquesta via no esta arreglada perquè sen Felip Puig, conseller de obres publiques, no la va voler arreglar mai. La cedia a l'ajuntament en l'estat actual.
    Va haver de ser amb govern del PSC a l'ajuntament i al govern de la Generalitat que això es va poder desencallar.
    Finalment la Generalitat l'any 2006 arriba a un acord amb l'ajuntament per arrenjar aquesta via, aquesta noticia ja fa molt temps que va sortir publicada al mitjans de comunicació, però l'administració es lenta i te uns procesos que s'han de seguir.

    Si la informació de que disposo no es dolenta, aquesta obra començarà cap a l'octubre i durarà varios mesos.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta