18 de setembre del 2007

El Ministeri de Foment inspecciona el pont d'Amposta

La unitat de Carreteres de Tarragona del Ministeri de Foment va anunciar ahir que els tècnics del ministeri faran una inspecció exhaustiva del pont de l'N-340 sobre l'Ebre. Concretament, la inspecció afecta el tram comprès entre els punts quilomètrics 1081,5 i 1082,6, amb l'objectiu de comprovar l'estat de l'estructura del pont de l'N-340 a Amposta. La inspecció s'emmarca dintre de les actuacions preventives que es realitzen a tot l'Estat. Aquesta revisió es farà des del mateix tauler del pont amb un camió que impedirà la circulació de vehicles per un dels dos carrils de cada sentit, i també per sota del pont amb una embarcació. La inspecció del pont es farà amb la senyalització corresponent.

El Punt (18-Setembre-2007)

3 comentaris:

  1. Ull en los de foment que igual que en la Sagrada familia se'ls ocurrix fer un túnel que passe per baix del pont i adeu pont!
    La comedianta tortosina

    ResponElimina
  2. Nuria, que bé que hem estat tot aquest temps que t'has estat calladeta.
    Sincerament, sense tu la Marfanta guanya, i molt.

    ResponElimina
  3. Senyor Opinador,
    la senyora Núria Menasanch té el mateix dret a opinar que vostè. Tingui això en compte, abans de valorar les seues intervencions.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta