27 de setembre del 2007

I Patrimoni què diu d'això?

Tortosa continua els actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, i ahir va presentar els nous passos de vianants i la nova senyalització que s'han fet a l'entorn dels insituts d'ensenyament secundari, així com al carrer Bisbe Aznar (per cert, a la cantonada de Viladrich també es poden veure unes tanques grogues apilades...) De fet, la millora de la senyalització a la cruïlla entre el carrer Bisbe Aznar i la plaça Pont de Pedra era una de les reclamacions de l'associació de veïns Centre-Nucli Històric. A més, el carrer és un dels accessos principals per arribar al Conservatori, a la biblioteca Marcel·lí Domingo i a l'Escola Oficial d'Idiomes, pel carrer del Vall o pel carrer de la Rosa. Segons l'Ajuntament, al carrer Bisbe Aznar s'han millorat cinc passos de vianants i s'ha instal·lat un pas elevat per a vianants, que obliga a reduir la velocitat dels vehicles. Ja és trist que s'hagi arribat a aquest extrem, per culpa de la mala educació dels conductors. Però el que jo em pregunto és si Patrimoni de la Generalitat no hauria de dir alguna cosa sobre la instal·lació d'aquest pas de vianants elevat. El carrer Bisbe Aznar és un dels pocs del nucli històric que conserva el paviment de llambordes, i ja hem hagut de veure com han desaparegut les llambordes de carrers molt propers, sense que ningú intervingués. No s'entèn que Patrimoni posi tantes condicions per a la rehabilitació i l'aprofitament d'edificis privats (casa Grego) o públics (antic mercat del peix), i després la instal·lació d'un modern pas de vianants de goma, al mig de la via pública, passi tant desapercebuda...

Per saber més:
-
Patrimoni posa condicionants al Viena a l'antic mercat del peix

13 comentaris:

  1. escota gustau, potser en lloc de periodiste et tindries que dedicar a la política eh perque des de que l'antic alcalde no es alcalde no pares de matxacar eh. Se et veu massa el color polític al qual perteneixes eh. La virtud d'un bon periodiste es la imparcialitat i tu no la tens ultimament

    ResponElimina
  2. Ja, ja, ja!!!
    Esta sí que és bona.

    ResponElimina
  3. A l'anonim de les 10'56
    Crec que es injust criticar a Gustau per aquest tema. A més és el seu bloc i pot opinar el que vulgui i més. L'unic que veig es que esta un poc obsesionat amb les tanques grogues, que vas tenir alguna mala experiència amb alguna tanca?
    Anims Gustau i segueix com sempre.

    ResponElimina
  4. Jo si que crec que Gustau fa el que te que fer, que es criticar les coses que considera que es fan malament mani qui mani i precisament recordo que quan manaven els altres alguna vegada l'havien acusat de ser de Convergència. Endavant i canya quan s'he la guanyin!!!

    ResponElimina
  5. jo, quina colla de pilotes

    ResponElimina
  6. "Touche", Gustau. Els detalls sí que importen. Jo no els havia vist aquests pasos ellevats i realment són horrorosos. Segueix denunciant el que calgui denunciant que quien "se pica ajos come".

    ResponElimina
  7. Gustau, nomes t'ha fet falta afegir " eh " .
    A la resposta, vull dir.

    ResponElimina
  8. Lo que se pone se puede quitar no?

    ResponElimina
  9. A l'anònim anterior... clar que sí!!! "Quitemonos la ropa" que lo que "se pone", se "puede quitar".

    ResponElimina
  10. Pos jo trobo que Gustau fa molt bé en donar la seua opinió des del seu bloc sobre lo que NO s'hauria de fer.
    Estos passos són una vergonya, igual que el nou paviment experimental que han posat davant de la biblioteca nova, igual que la pedra de la Cinta que han tret del carrer Moncada i altres.
    Patrimoni a vegades pareix que va més a fastidiar qualsevol iniciativa privada per millorar la ciutat que a qualsevol altra cosa.
    ânims Gustau i continua en la teua!

    ResponElimina
  11. qualsevol que no sigue analfabeto estarà d'acord en que tota persona pot tenir opinió;

    en el cas dels periodistes, lo mateix, i amb més llibertat si no estan en un mitjà públic;

    i diria jo que de calaix si s'expresen des d'un bloc personal d'opinions, entre d'altres.

    el qui està sempre al punt de mira, el blanc natural de les crítiques, és el que té la responsabilitat de gobern del moment, i a qui no ho entengui, sempre li quedarà ...


    ... el bloc de La Granera, de Cinto.

    ResponElimina
  12. Di que Gustau fustiga es proper al PSC, es que es una persona que fa temps que no visita a l'oculiste.
    El que passa es que com fot canya rebem tots i ho diu un que es del PSC.

    Recordo una conversa amb Gustau que parlava de la rancunia que demostraven algunes entrades, no se si ho recordes Gustau?

    ResponElimina
  13. Parlant de la granera, no veus que ara es dedica a fer rodes de premsa que ja no és regidor, no pot estar per al blog.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta