15 de setembre del 2007

Llum verd a la caserna de la policia de Tortosa

L'Ajuntament de Tortosa podrà començar definitivament les obres de la nova caserna de la policia local, que es construirà a Remolins. La comissió de Patrimoni va aprovar dijous l'estudi d'impacte patrimonial, un tràmit necessari perquè l'antiga cooperativa de Sant Jaume es troba al nucli històric. El director dels serveis territorials de Cultura, Xavier Vega, va explicar que també van aprovar el projecte bàsic del nou edifici d'habitatges que s'ha de construir a la part posterior del solar. Amb tot, abans l'Ajuntament haurà d'introduir les diferents «observacions» que ha fet Patrimoni, que també haurà d'aprovar els projectes executius dels habitatges i de la nova caserna. L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va recordar ahir que fa unes setmanes van començar les obres a la part del darrere, on es farà el nou edifici amb nou pisos. L'actuació de la nova caserna, que té un pressupost global d'1,7 milions d'euros, tindrà més de 1.200 metres quadrats repartits en una planta baixa i una primera planta, mentre que els pisos seran de 41 i de 56 metres quadrats.

El Punt (15-Setembre-2007)

5 comentaris:

  1. Aixó vol dir que quan el nou govern de Bel i cia va enderrocar l'antiga Coop. Santiago, com va denuncial'oposició, es va fer sense l'informe preseptiu de Patrimoni, vull recordar que al Renixement ja era a terra.
    En aquest sentit desitjo que no ens coste res(economic o patrimonial) aquesta "xiquillada" del nou govern.

    ResponElimina
  2. ui ui ui Bel ens va enganyar va dir que aquest permis ja el tenin, que fort, no?.

    ResponElimina
  3. tenien el permís per enderrocar l'edifici, el que no tenien era el permís per construir l'edifici, per la qual encara no han començat.

    ResponElimina
  4. Algú te cap mena de dubte, de que Bel menteix.

    Des de que ha arribat a l'alcaldia es el seu esport favorit, mentir.

    ResponElimina
  5. Personalment crec que el edifici de la caserna de la Policia Local de tortosa portara molts problemes, ja que no s'ha adecua al perfil de la seguretat que es vol implanta a la ciutat, molta policia i poca al carrer.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta