24 de setembre del 2007

Novetats a la blocosfera ebrenca: Joves d'Esquerra Verda i Saragatona

Avui m'han informat de dues noves incorporacions a l'ebresfera: el bloc de Joves d'Esquerra Verda a les Terres de l'Ebre i el bloc del grup de dansa i música tradicional Saragatona. Així, gràcies al primer dels blocs sabem que en la darrera comissió política territorial de Joves d'Esquerra Verda (JEV) van nomenar Cinta Moreso, del Baix Ebre, i Letícia Tíscar, del Montsià, conselleres nacionals de JEV en representació de les Terres de l'Ebre. També es van nomenar el tortosí Jordi Jordan com a coordinador de JEV a les Terres de l'Ebre, i l'Alba Benedicto, la jove regidora de Tivissa, com a presidenta del consell territorial de JEV.
D'altra banda, al bloc de Saragatona ens assabentem d'una novetat interessant. El proper 19 d'octubre s'emetrà pel canal 33 un documental sobre aquesta formació que tant està fent per la recuperació i revaloració del nostre folklore, dintre del programa Taller.doc. De fet, el programa tractarà la feina de recuperació de les jotes i les danses típiques que fa Saragatona, des de la recollida d'informació fins a la realització de la coreografia, l'adaptació musical i el vestuari per als diferents espectacles. El documental es complementa amb entrevistes i els testimonis dels membres de Saragatona, i de com han anat adequant el seu local d'asasig a l'Aldea.

3 comentaris:

  1. aquesta formació que tant està fent per la recuperació i revaloració del nostre folklore?
    LO QUE

    ResponElimina
  2. anònim,
    Quin problema tens? A esta gent se’ls ha d’animar a que continuen en la mateixa línea.
    I sí, Gustau té raó quan diu que estan fent molt per la recuperació i revalorització del nostre folklore. Per la meua banda tan sols felicitar-los.

    ResponElimina
  3. felicitar-los, encoratjar-los i donar-los les gracies mes sinceres i efusives.
    Ni mes ( o si ) ni menys.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta