27 de setembre del 2007

Vídeo de la conferència de Saül Gordillo a Tortosa

Amb uns dies de retard, aquí us deixo el vídeo amb un fragment de la presentació del llibre Nació.cat a Tortosa, que el periodista i blocaire Saül Gordillo va fer dissabte passat a la biblioteca Marcel·lí Domingo. Era una de les coses que volia deixar enllestides abans de marxar uns dies de viatge, però m'ha calgut resoldre algunes dificultats tècniques, com una incompatibilitat del Windows Vista amb la versió que tenia del Nero. Un cop resoltes, us he muntat aquest vídeo amb l'inici de la conferència. Podeu llegir les impressions que va emportar-se Saül Gordillo de la seua visita a Tortosa clicant aquí mateix. En els propers dies intentaré penjar més vídeos amb fragments de la conferència en el canal de La Marfanta a You Tube...



D'altra banda, clicant aquí podreu llegir el recull que ha preparat la Carme Pla, amb les diferents referències que els blocaires ebrencs hem fet aquests dies de la visita de Saül Gordillo al nostre territori. De fet, voldria agrair a la Carme la seua gentilesa per haver-me cedit també la fotografia que il·lustra aquesta entrada.

3 comentaris:

  1. Gustau,
    magnífic el vídeo. Gràcies per posar-lo al YouTube.

    ResponElimina
  2. Gustau, és un honor per a mi haver contribuït humilment al teu magnífic bloc. Moltes gràcies pel vídeo. Estaré atenta al "canal marfanto".

    ResponElimina
  3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta