27 de setembre del 2007

El PSC de Tortosa fa la segona roda de premsa de la setmana per parlar dels sous

He reeditat aquesta entrada perquè, com que em trobo de vacances, no sé si la roda de premsa d'aquest matí ha comptat amb la participació de Joan Sabaté, que segons apuntava un lector avui es trobava al Senat. La roda de premsa no era a l'Ajuntament sinó a la seu del PSC, amb l'objectiu de contestar l'informe presentat per CiU dimarts, sobre els càrrecs de confiança i les dedicacions exclusives a l'Ajuntament. La polèmica dels sous és un tema que pica als polítics i que indigna els ciutadans, i crec que CiU va equivocar-se obrint aquest meló. Fins ara, els socialistes no havien tocat el tema dels sous en públic, en part perquè l'arrodoniment a l'alça de les retribucions afecta a tots els regidors de l'Ajuntament, tant als del govern com als de l'oposició. De fet, fins i tot havien evitat atacar frontalment la creació de la plaça de gerent, i les crítiques dels socialistes van focalitzar-se en la dedicació parcial de Ferran Bel i en la nova indemnització de 400 euros mensuals que cobraran els regidors de barri només per assistir a les reunions de coordinació. Ara el PSC sap que aquesta polèmica preocupa CiU, i intentarà remoure el punxó dintre de la ferida. Ahir, a Tortosa molta gent parlava un altre cop dels sous de l'Ajuntament, i la tertúlia de Ràdio Ebre va centrar-se exclusivament en aquesta polèmica. Crec que a qui menys li interessa parlar dels sous és a CiU, perquè ara són al govern.

Per saber més:
-CiU de Tortosa contraataca i reobre la polèmica dels sous
-Tortosa ha arrodonat a l'alça les retribucions econòmiques als regidors
-La nova junta dels regidors de barri enfronta el govern de Tortosa i el PSC

22 comentaris:

  1. Realment vaig al.lucinar ahir quant vaig veure a LA MARFANTA, que CiU (no el govern de CiU i ERC, aquest darrers no pinten res), per contestar al PSC surtien amb el tema dels sous.
    Es a dir, el PSC denuncia l'incompliment del programa en els cent primers dies del govern de Bel, i aquest (Bel) constesta es que ells cobraven més.
    Penso que Bel s'ha equivocat ja que en la resposta que han donat el que fan es dir que el PSC te raó amb les seves denuncies.

    ResponElimina
  2. Gustau mirar lo del consell perque es la hostia tambe i poca gent ho sap.

    ResponElimina
  3. mira anonim de les 10.34, el que tindrien que fer els teus o sigui el PSC es acceptar la derrota humillant i democratica que han sofert a Tortosa, per tant, a l'oposició que Tortosa ha volgut aixo dolgui a qui dolgui

    ResponElimina
  4. Pos jo no estic al govern i tampoc m'interessa...Penós !!

    ResponElimina
  5. Francament, si aquesta es l'oposició constructiva que es vol fer: "apaga y vámonos..!"

    ResponElimina
  6. Pos jo penso que al final algú arrivará a les mans...

    ResponElimina
  7. Denigrant...!

    ResponElimina
  8. Quan "apreten" les sabates de vegades es fan coses en les que un no combrega...

    ResponElimina
  9. A l'anonim de les 10:58, nom m'imaginava haver pegat un cop tant directe, però bé ja m'agrada.
    D'altra banda, en lloc del meu escrit posa que jo sigui del PSC (sóc anòmim de les 10:34, una altra cosa es que tingui afinitat.
    Per últim, mai he sentit dir a ningú del PSC que no hagi dit que la derrota va ser clara, això ningú ho posa en dubte. Y per últim, si parlem de oposició destructiva el mestre que ha tingut el PSC ha sigut molt bó, li sona el nom d'un tal Ferran Bel i Accensi?

    ResponElimina
  10. Al fenomeno aquest que tenim per alcalde ara, el Bel, l'he vist riure en un concert de festes de la cinta perque plovia.
    Perque despres diguen que no s'estima tortosa.

    ResponElimina
  11. al de la 1.04 i 1.05

    a mossegar seba

    ResponElimina
  12. Doncs coincideixo amb Gustau. Bel s'ha equivocat en el que potser es tracta del primer error polític que ha fet des de fa molt de temps. Si amb el tema dels sous pensava distreure que encara no s'ha presentat el "Pla de Xoc" ha provocat que es parli dels sous dels qui governen (que sempre són més alts dels qui estan a l'oposició). Hagués hagut d'aguantar la roda de premsa del PSC, acabar de tancar el "pla de xoc" i presentar-lo. D'aquesta manera la imatge que oferiria seria en positiu, constructiva. Bel se n'ha de donar compte que ara està al govern i ja no està a l'oposició.

    ResponElimina
  13. Tinc entès que el senador Joan Sabaté avui esta al Senat, així que dubto molt que comparegui dues vegades davant dels mitjans en una setmana com afirma Gustau.

    ResponElimina
  14. Per cer, Que es el que s'ha de fer per "acceptar la derrota humillant i democratica" ?

    ResponElimina
  15. Derrota, si. Humillant de res.
    Sols li sobra un regidor. Si ERC vulgues podrian estar a la oposició amb 10 regidors. Per tant falten 3 anys i mig i poden pasar moltes coses. Convergents os pasareu els 4 ansys patint.

    ResponElimina
  16. Aixó es la democracia. Els socialistes no hem pogut continuar amb el govern perque els nostres aliats han baixat els resultats i el número de regidors. Ara a l'oposició. Hem estat molts anys. Lo que no farem es callar i deixar de denunciar tot lo que creguessim oportú. No deixem, ni deixarem de treballar pels nostres votants, que son molts, pels nostres simpatitzants que en son més, i al cap i a la fi per per Tortosa. Hem lluitat, lluitem i lluitarem.

    ResponElimina
  17. Els socialistes no van aguantar el govern perquè ho van fer malament i tot tenint l'alcaldia, un grup de l'oposició va obtenir 10 regidors. O sigui que en termes futbolístics de pati de col.legi, els hi van fotre un "panot".

    ResponElimina
  18. quina oposicio mes penosa

    precs i preguntes...

    ResponElimina
  19. gustau gustau quines mega noticies tu!! estic alucinat!

    ResponElimina
  20. si qualsevol discusió ha de tenir per resposta: "accepta la derrota" o "mossega seba", diu molt poc sobre la capacitat de rebatre idees, un comportament propi de niñato.

    Molt poc favor li fan a FB.

    ResponElimina
  21. GUSTAU A VORE SI MO ENTEREM EL REGIDOR DE BARRI 200E NO 400E, MON ANEM DEL DOBLE.
    VAYA INFO!

    ResponElimina
  22. T'equivoques, company, o qui estàs mal informat ets tu.
    Els regidors de barri cobren un màxim de 400 euros mensuals per assistir a les sessions de la nova junta de coordinació (200 per reunió), que es reunirà un mínim de dues vegades al mes (200+200=400).
    Per cert, i evita escriure en majúscules. No cal cridar tant per fer el ridícul.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta