16 d’octubre del 2007

L'Ebre Musik es farà en un sol escenari i tindrà dos concerts setmanals

L'Ajuntament i la sala Cool també programen actuacions els diumenges

El regidor de Joventut, Emili Lehmann, i el gerent de la sala Cool, Òscar Escudero, van presentar ahir la sisena edició del concurs Ebre Musik, que començarà divendres a la nit amb el concert del grup tarragoní Tumbuctú. Durant sis setmanes, dotze bandes de les Terres de l'Ebre i del Camp de Tarragona optaran als diferents premis.

Lehmann va explicar que enguany l'organització de l'Ebre Musik ha apostat per organitzar tots els concerts en un únic escenari, la sala Cool. En les anteriors edicions, l'àrea de Joventut va poder comprovar els inconvenients de programar les actuacions en diferents bars musicals o fins i tot al carrer. El regidor de Joventut també va recordar que en l'última edició no va acabar de funcionar que tots els concerts es fessin en un sol dia, en el marc de les festes de la Cinta, i va agrair la col·laboració de la sala Cool. El seu gerent, Òscar Escudero, va detallar que és millor, tant per als grups com per al jurat, que tots els grups actuïn al mateix local, amb les mateixes condicions tècniques i acústiques, ja que d'aquesta manera les bandes poden concursar en igualtat de condicions i tenen les mateixes oportunitats. A més, Escudero va destacar la principal novetat d'aquest any, que és la programació d'un dels dos concerts setmanals de l'Ebre Musik en diumenge. «Fins ara, el que feia falta a Tortosa és que la gent tingués una bona oferta lúdica i diferents opcions per triar, a l'hora de sortir els diumenges», van coincidir Lehmann i Escudero. En aquest sentit, el gerent del Cool va remarcar que no es tracta d'una aposta econòmica de la sala, sinó cultural.
Els encarregats d'inaugurar la programació dels diumenges a l'Ebre Musik seran els ampostins Vietnam, un grup de rock grunge que començarà la seva actuació, el 21 d'octubre, a dos quarts de nou del vespre. Tot i això, divendres a les dotze de la nit, els Tumbuctú, una banda de mestissatge de Tarragona, faran el primer concert de la sisena edició de l'Ebre Musik, on s'havien presentat 21 maquetes. Els altres finalistes són Nemesis (Altafulla), The Mirror Eyed Doll (Reus), Mr. Pez (El Vendrell), Spy Light (Tarragona), ERM (Flix), Rädioespecträ (Tarragona), B. Insane (Tarragona), Main Road (Reus), Our Sentence (Tortosa) i Txipiaité (Vilalba dels Arcs). El primer classificat guanyarà 2.000 euros, enregistrarà un videoclip i farà una gira, mentre que el segon s'emportarà 900 euros, i el tercer, 600.

El Punt (16-Octubre-2007)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta