26 d’octubre del 2007

Montilla visita la Ribera d'Ebre però no atendrà els periodistes

El president de la Generalitat, José Montilla, visita demà diferents poblacions de la Ribera d’Ebre, acompanyat pel conseller d'Agricultura, Joaquim Llena, i pel delegat territorial de la Generalitat, Lluís Salvadó. En concret, Montilla visitarà Rasquera, Móra d'Ebre i Móra la Nova, i també es reunirà amb els alcaldes de la comarca en un restaurant de la capital riberenca, on faran un dinar a porta tancada. De fet, sembla que l'agenda del President no preveu l'atenció als mitjans de comunicació en cap moment del recorregut, i que els mitjans gràfics només podran prendre imatges de la recepció de Montilla a l'Ajuntament de Móra d'Ebre. L'altre dia llegia al diari El Punt un interessant article d'opinió del company Jordi Duran, en què explicava que Montilla vindria a fer de Pujol més que de Maragall, rememorant les visites a comarques que feia l'expresident. La diferència, però, és que Pujol sí atenia la premsa. Els polítics haurien de tenir clar que el dret dels ciutadans a la informació els obliga a donar la cara davant dels mitjans de comunicació, encara que el moment actual no siga el més còmode per contestar les preguntes dels periodistes. Montilla hauria de deixar que els periodistes li fessin preguntes, perquè aquestes coses van dintre de la nòmina. I després ja podria fer com Pujol i dir allò tan famós d'avui no toca... Ell tindrà el dret de no contestar, però els periodistes reclamem el dret a poder preguntar.

Per saber més:
-Montilla fa de Pujol
-El president Montilla es reunirà amb els alcaldes de la Ribera d'Ebre
-Montilla i Llena, a Móra d'Ebre


Foto: PSC

9 comentaris:

  1. Els ciutadans tenim dret a informacio contrastada i objectiva pot ser per aixo cada vegada més tant els partits politics com les empreses tenen els seus propis departaments de comunicació i publiquen la seva informacio quan i com creuen convenient.

    Una mica de reflexió per part de tots es el que fa falta, el President o qui sigue te tot el dret de parlar amb els periodistes quan ell cregui convenient.

    Amb qui ha de passar comptes Montilla es amb la ciutadania i fer aixo avui dia a traves de mitjans poc objectius és complicat, es transmeteix x i surt un moniato publicat.

    Aquest es el sindrome Lobato ( tele 5 ) el noi portava parlant il.lusionat durant un any de la victoria d'alonso o hamilton a la F1, de fet parlava del que a ELL li INTERESAVA no donava una informació objectiva deixant a part que Raikkonen podia guanyar, i mitja espanya mirant baix la SEVA mirada la F1. 180º de diferencia a Tv3 on periodistes amb experiencia en el mon de la F1 donaven tot el joc obert.

    La gent tenim l'obligacio de ser critics amb tot i tots i no deixar que ens contin la pelicula.

    ResponElimina
  2. Pero com be saps venbolgut anonim estem en estat de setge ja que ni tan solst el president de la generalitat no te la dignitat de atendre al plurarisme de la intervencio dels periodistes

    ResponElimina
  3. Anònim de les 11.34: que els periodistes la vessin també els entra en el sou als polítics. Coses de les societats democràtiques, en definitiva.

    ResponElimina
  4. i en el sou dels periodistes no entra res ?

    ResponElimina
  5. Total
    pel que ha de dir,
    millor que calli!!!

    ResponElimina
  6. Anònim de les 9.51
    Al sou (precari) dels periodistes entra haver de perseguir avui Montilla per la Ribera d'Ebre, sense tenir garantit que el President arribi a obrir la boca, ni per dir "que bonica és Rasquera".

    ResponElimina
  7. En el sou dels periodistes entra molt, certament, i no cobren 125.000 euros anuals.

    En tot cas, pel que he sentit a la ràdio parlar, ha parlat.

    ResponElimina
  8. Montilla ha parlat, pero els senyors periodistes no li han preguntat res sobre les terres de l'Ebre. I eren ebrencs els periodistes que hi havia, pero sembla que només els interesava el TGV i la Renfe.
    En fi, als sacrificats periodistes que havien de seguir Montilla per aquests mons de Deu sense tenir garantit que els hi digués "que bonic es Rasquera", que s'ho fasin mirar.

    ResponElimina
  9. La feina de periodista cada cop s'asembla més a la d'altaveus de roda de prensa.

    Això si, una roda de prensa en preguntes pactades i guió.

    En fin "menos mal que nos queda Internet" i podem tornar a fer comentaris anònims !!!!

    Gràcies Gustau

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta