5 d’octubre del 2007

Puigcercós inaugura la nova EMD de Jesús

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, va tornar ahir al territori, només dues setmanes després de la seua última visita, per inaugurar les noves instal·lacions de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Jesús. Les noves oficines de l'EMD, tot i que una nota informativa de l'Ajuntament de Tortosa afirma que són les noves instal·lacions de "l'Ajuntament de Jesús", estan emplaçades a la primera planta de l’antic col·legi de la Immaculada. El president de l’EMD, Pere Panisello, va agrair la presència del conseller i va destacar el valor històric i sentimental de l’edifici que des d’ahir acull l’EMD. "Si no fóssim EMD des del 1994, aquesta obra que inaugurem no hauria estat possible", va afirmar Panisello. Per la seua banda, l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, es va comprometre a renovar el conveni amb Jesús. Les obres de la nova EMD de Jesús, que han costat més de 837.000 euros, han consistit en la rehabilitació de la façana de l’edifici de la Immaculada, la construcció de noves escales i l’habilitació d’un ascensor. La primera planta té una superfície de 858,52 metres quadrats i s’ha distribuït per acollir les dependències de l’EMD, amb dotze despatxos en total. També hi ha el Saló de Plens, un despatx de reunions i una àmplia zona per a l’arxiu.

Foto: Ajuntament de Tortosa

3 comentaris:

  1. Quina putada, tu. Cliqueu la foto i veureu com per detras del delegat, apareix la " E " d'Espanya de la matricula d'un cotxe.
    Una pregunta per a qui correspongue:
    Com es que a la façana de l'efifici possa EMD Jesus i no possa Ajuntament?
    Xiquetsssssssssssssssssssssssss.

    ResponElimina
  2. Posa la "E" d'Espanya perque es un Monte Rey. Que no ho veus?

    ResponElimina
  3. Lamentable que l'actual equip de govern no sapigue que d'ajuntament a Jesús no n'hi a cap. En tot cas, serà la seu de l'EMD, unes oficines municipals o alguna cosa així, pero ajuntament cap. I molt menys "alcalde".

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta