10 de novembre del 2007

Tortosa i Roquetes destinen 230.000 euros per millorar la carretera de Caro

L'assemblea de la Mancomunitat Tortosa-Roquetes va aprovar ahir una modificació del pressupost, per destinar 230.396 euros a la millora de la carretera del Port de Caro, que ja està executant el Departament de Medi Ambient. Al pressupost del 2006 ja hi havia una partida per cofinançar el 40% del projecte, amb 230.000 euros per condicionar la carretera d'accés a Caro. Però el president de torn de la mancomunitat i alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va explicar que la modificació és fruit d'un acord amb Medi Ambient, per substituir el reg asfàltic previst en el projecte inicial per un asfaltat conglomerat en calent. De fet, el canvi de paviment havia encarit el pressupost, deixant fora del projecte uns 800 metres lineals de carretera. Amb la modificació pressupostària, es completarà la millora fins a arribar al Portell, però també es continuarà la reparació d'un tram més de la carretera, en direcció al Mascar.
A més, la mancomunitat va ratificar el preu just de l'expropiació dels terrenys afectats per la urbanització de la carretera de Roquetes a Jesús, amb una indemnització total de 115.000 euros. Les obres, que tenen un pressupost d'1,2 milions d'euros, haurien de començar al gener.

2 comentaris:

  1. Ja anava sent hora que arreglesen la carretera de pujar al port, la veritat es que ultimament feia falta un 4x4 només començar a pujar.

    ResponElimina
  2. ja era hora!!!
    per cert al camí de pujada al cementiri el podrien asfaltar, ja li toca!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta