15 de desembre del 2007

Camprebloc diumenge a Campredó

Demà diumenge, els blocaires del territori tenim una cita ineludible al Camprebloc, la trobada que l'Emigdi Subirats ha promogut al casal Francesc Llop i Marqués del poble de Campredó. Si no sabeu com arribar-hi, podeu trobar el lloc al mapa que ha preparat Jesús Ferrer, clicant aquí mateix. En primer lloc, es farà una presentació dels blocs d'autors campredonencs que han sorgit durant l'últim any, com Campredó templer, Lo sifo, Lo barber, Calgru, Gabi opina, UE Campredó, però també els més veterans d’Oriol Gracià i els del mateix Emigdi Subirats. Tot seguit començarà un tertúlia força pecular, l'anomenat «JordiBloc» amb blocaires del territori que es diuen Jordi, com Jordi Jordan, Jordi Arrufat, Jordi Perales, Jordi Andreu i, possiblement, també Jordi Roig. En acabar, també hi haurà una presentació dels podcasts del nostre amic Jaume Llambrich. Finalment, per tancar la jornada, es farà l'entrega dels premis Top Ten Ebrenc, una iniciativa amb què l'Emigdi i l'Associació Cultural Soldevila han volgut premiar els millors blocs de les comarques centrals dels Països Catalans. El Camprebloc és la primera activitat organitzada per l'Associació Cultural Soldevila, i formarà part d'un cicle d'activitats per difondre les noves tecnologies, la literatura, la música popular, la pintura, la defensa del patrimoni arquitectònic medieval, i els contes infantils, entre d'altres. A més, abans de marxar cap a casa, el programa del Camprebloc també preveu que compartim un refrigeri, gestilesa del Consell Assessor de Campredó. I després, a preparar l'Ebrebloc del 2008!

3 comentaris:

  1. Moltes gràcies Gustau per la promoció i col·laboració amb el CampreBloc. Ja et puc felicitat per la victòria de La Marfanta al Top ten ebrenc. També voldria agrair la col·laboració que m'han donat la resta de blocaires ebrencs, sobretot Jesús Ferré i Jaume Llambrich, i els campredonencs Manel Sanahuja i Gerard March. Esperem tenir una gran jornada blocaire campredonenca, un dels pobles ebrencs amb més alta proliferació blocaire. Us esperem a totes i a tots!

    ResponElimina
  2. Igualment, moltes gràcies per tot Gustau. Sense tu la participació al Camprebloc hauria mimbat força. Vos esperem a tots, tan del poble com de fora. Sereu tots benvinguts.
    Fins demà a les 17:30 h.!

    ResponElimina
  3. Et mereixes estar al capdamunt dels top ebrencs

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta