10 de desembre del 2007

La victòria del Tortosa, única nota positiva del cap de setmana al futbol ebrenc

El Club Deportiu Tortosa va aconseguir ahir, al camp del Benavent (Segrià), la primera visita a domicili de la temporada, gràcies a un gol de De la Torre al minut 72 de partit. En realitat, es tracta de la segona victòria consecutiva del Tortosa, que ha aconseguit deixar la perillosa zona de descens (ara és el quart per la cua) i espera afrontar la nova fase de la competició amb més optimisme. De fet, ara mateix es troba classificat amb 18 punts empatat amb tres equips més (el Sant Cristòfol, la Muntanyesa i el Guíxols), i només a dos punts dels equips de la part mitjana de la taula de Primera Catalana. Per tant, si els jugadors de Carles Alós encadenen algun victòria més (diumenge s'enfronta a l'estadi municipal amb el Palafrugell, l'actual farolet roig de la categoria), és molt possible que el Tortosa haja començat el camí de la recuperació.
Per la seua banda, l'Amposta va tornar a empatar, aquesta vegada a zero amb el Figueres, i ara mateix es troba ocupant la cinquena posició a la classificació. Per la seua banda, la Rapitenca va perdre per 2-1 al camp del Banyoles, i ara és el novè a la taula de la Tercera Divisió. Una veritable llàstima, ja que encara amb l'1-1 Carlos Gilabert havia fallat un penal. Per la seua banda, el Tortosa Ebre va empatar (2-2) contra el Collerense, en un partit molt igualat que va deixar les tortosines a la setena posició de la primera divisió estatal femenina, empatades a 20 punts amb l'Espanyol B. El Tortosa Ebre va haver de remuntar un 0-1 al marcador amb dos gols de Mar i Venaiges, però finalment el Collerense va neutralitzar la remuntada de les tortosines amb el gol de l'empat.

7 comentaris:

  1. Aquest diumenge el partit és importantissim. Juguem contra l'ùltim classificat i si guanyem podrem anar el diumnge següent al camp del Prat (dels primers o potser el primer) amb tranquilitat.

    Tots a animar al Tortosa el diumenge!!!

    ResponElimina
  2. Que'l Catalonia guanyer 5-1 a la Cava tambe es una nota positiva, per a mi, es clar.

    ResponElimina
  3. Tens raó. A partir de la setmana que ve, intentaré incloure els resultats de la resta d'equips de futbol del municipi, el Jesús Catalònia i el Remolins Bítem.

    ResponElimina
  4. Gustau, no pretenia el que dius, logicament per al futbol ebrenc ( general) no es pot considera " una nota positiva" que guanye el Catalonia, si ho fa contra un altre equip tambe ebrenc com es La Cava, per aixo he dit que era positiu " per a mi".
    De totes maneres penso que si a partir d'ara inclous els resultats dels altres equips de Tortosa, ( t'has deixat Reguers i Campredo )ets pots trovar amb critiques per no incloure'n d'altres d'ebrencs, cosa que ara, amb tota la rao, pots dir que nomes parles dels de superior categoria. Pero, logicament, tu manes.

    ResponElimina
  5. Bé, ja miraré què faig.
    Gràcies per tot.

    ResponElimina
  6. Gustau saps que passar en les llums de Nadal, de l’Església del Roser.
    I per cert, les llums de Nadal del conjunt de la ciutat, no es posen en marxa massa tard (en concret les 18:30h)?

    ResponElimina
  7. bon partit de les tortosines ahir, llastima de les dos ultimes jugades del partit on van tenir cinc oportunitats seguides que la defensa de les visitants van treure sota pals, ara hauran d'anar al camp del Sant Gabriel (2 clàssificat). ànims noies, i felicitats a totes d'un fidel aficionat a l'equip de més categoria d'aquesta ciutat. FORÇA CFF TORTOSA-EBRE, ah i que conste que me'n alegro molt pèls dos últims partits del CD Tortosa.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta