6 de desembre del 2007

Tortosa obre al trànsit el carrer Migdia de Ferreries

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i la regidora d'Urbanisme, Meritxell Roigé, acompanyats pel regidor del barri de Ferreries, Emili Lehmann, van visitar ahir el carrer Migdia, les obres d'urbanització del qual ja han finalitzat. L'obertura del tram de carrer va ser molt ben rebuda pels veïns del barri, que dissabte van reunir-se amb Bel en el marc d'una assemblea de l'Associació de Veïns de Ferreries-Sant Vicent. De fet, l'obra comunica el centre del barri amb el sector de Ferreries Nord, i al mateix temps permetrà alleugerir el trànsit de la rambla de Catalunya. La necessitat d'enderrocar un antic taller i, més recentment, l'aparició d'uns antics dipòsits d'oli que hi havia al subsòl, van retardar l'obra, que ha costat uns 180.000 euros.


11 comentaris:

  1. Alleluia, Alleluia, Alleluia......

    ResponElimina
  2. Bé, el senyor FB continua penjant-se medalles, però de propostes res de res.

    ResponElimina
  3. El SR. Bel no fa propostes. Presenta realitats. Per a propostes, fums i tonteries ja teniem al Sr. Sabaté.

    ResponElimina
  4. Ja era hora
    Tota obra feta a Ferreries és del tot necessària i benvinguda, a vore si pronte tenim alguna cosa desent a l'antic "mercadillo" també.

    ResponElimina
  5. A l'anonim de les 12:21, el senyor es passarà tota el mandat 2007-2011 inagurant la feina feta pel PSC i a la mostra em remeteixo.
    Es clar que presenta realitats això faltaria, i espera que encara n'han de venir moltes més, la propera el mercat del peix.
    Però no et preocupes anonim 12:21 que tinc quatre anys per recordarte que en el programa de CiU hi deia " que en un any tindrem un parquing amb acces directe al mercat" això ja et dic jo que en quatre anys no ho fa, i sino temps al temps.

    ResponElimina
  6. Per cert el "mercadillo" que serà la proposta que en el butlleti de l'ajuntament de l'any 1986 ens prometia Beguer que estaria feta en un any?
    Repeteixo, "butlleti oficial de l'ajuntament any 1986"

    ResponElimina
  7. Des d'aquestes planes voldria agrair al nou ajuntament per la celeritat en l'obra.

    ResponElimina
  8. celeritat? quin llepaculs...

    ResponElimina
  9. Celeritat? Per favor, que es tracta d'una obra que ve de l'època de Vicent Beguer i que s'ha pogut culminar durant l'etapa de Sabaté. Els d'ara, el que han fet, ha estat enllestir-la, perquè ja estava iniciada i no hi havia marxa enrera possible, això sí també s'hi han pogut passejar.

    ResponElimina
  10. Des del principi del naixement de la filosofia fins ara hi ha alguns que estan en el món de les idees (i són necessaris) i d'altres que, per fortuna, fan algunes d'aquestes idees realitats. No es discuteix de qui va ser la idea (al bar cada dia en sento un mun), sinó qui acaba posant-les en marxa

    ResponElimina
  11. Efectivament: en aquest cas els de la idea i els que la van posar en marxa son els mateixos. Una altra cosa es qui s'ha fet la foto.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta