19 de gener del 2008

Teveon i Antena Caro, la tele i la ràdio oficials de l'EBREBLOC 2008

El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació assistirà a la trobada de Blocaires Ebrencs

L'organització de l'EBREBLOC 2008 ha arribat a un acord amb la ràdio municipal de Roquetes, Antena Caro, i també amb Teveon, la nova televisió per internet de les Terres de l'Ebre i el Baix Maestrat. Antena Caro, emissora local de referència a les Terres de l'Ebre, ha fet una aposta molt important per difondre els seus continguts per internet, i des de fa aproximadament un any ha dedicat molts minuts de la seua programació a dinamitzar la blocosfera del territori. Amb motiu de l'EBREBLOC, Antena Caro ha preparat una programació especial que començarà el proper 22 de gener amb l'emissió d'una tertúlia amb blocaires ebrencs. La tertúlia s'emetrà dins del magazine conduït per Paco Tafalla, cap a les dotze del migdia, i es repetirà diumenge, 27 de gener, cap a les dues del migdia. A més, Antena Caro també ha previst entrevistar la presidenta de Blocaires Ebrencs, així com l'enregistrament de la segona jornada de l'EBREBLOC, que es farà a la biblioteca de Roquetes. El taller sobre la creació de podcast i les xerrades sobre l'ebresfera i la catosfera s'emetran en diferit dins del magazine del dilluns, 4 de febrer, cap a les deu del matí, mentre que la tertúlia sobre blocs polítics s'emetrà, també en diferit, al magazine del dimarts, 5 de febrer, cap a les onze del matí. A més a més, Antena Caro penjarà aquests continguts, tant en àudio com els vídeos, a la seua pàgina d'internet, www.antenacaro.com, que permet escoltar la ràdio de Roquetes en directe, des de qualsevol lloc del món.
Per la seua banda, Teveon serà la televisió oficial de l'EBREBLOC 2008. Es tracta d'un projecte jove, pioner en l'àmbit dels mitjans de comunicació locals i comarcals, que el 29 de novembre va començar a emetre exclusivament per internet, utilitzant la tecnologia IP. Teveon també ha preparat una programació especial amb motiu de l'EBREBLOC, que començarà dimarts, 22 de gener, amb l'emissió d'una entrevista a la presidenta de Blocaires Ebrencs. A més, Teveon també enregistrarà les dues jornades de l'EBREBLOC i emetrà diferents vídeos de les diverses activitats, a partir del dilluns, 4 de febrer. Teveon està concebut com un portal de vídeos sota demanda, que els espectadors poden veure en qualsevol moment, amb una qualitat d'imatge molt alta i a pantalla completa. Els espectadors poden confeccionar la graella al seu gust i, per tant, triar entre veure una càpsula informativa, de poc més de tres minuts, o ampliar cadascuna de les notícies del dia, amb altres vídeos independents.
D'altra banda, el secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, ha confirmat la seua presència a la segona edició de l'EBREBLOC, que començarà el proper 1 de febrer a Tortosa. Teniu tota la informació sobre el programa al nou portal de Blocaires Ebrencs, www.ebresfera.cat, així com al bloc informatiu Blocaires de l'Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta