15 de febrer del 2008

ERC força un ple a Móra la Nova perquè el consistori condemni els fets produïts durant l'acte antinuclear

El portaveu d'ERC a Móra la Nova, Jesús Àlvarez, ha presentat dues mocions per aconseguir una condemna de l'Ajuntament pels fets produïts a la població arran de la concentració de la Coordinadora Anticementiri Nuclear de Catalunya. Finalment, l'Ajuntament celebrarà un ple extraordinari demà, a partir de les dotze del migdia. La primera de les mocions recorda que la matinada del 2 de febrer van aparèixer pintades amenaçadores a les façanes de dos simpatitzants d'ERC, en què dues famílies de Móra la Nova «van ser amenaçades de mort». En aquest sentit, la moció reclama que el ple condemni aquests «actes vandàlics», que el grup republicà també titlla de «fets llastimosos». La segona moció també reclama la condemna del consistori pels insults que un regidor va rebre per part dels partidaris del govern de Móra la Nova, que també van impedir la celebració normal de la concentració amb una contramanifestació. ERC també demana que es rectifiqui un manifest del govern contra la manifestació de la coordinadora, publicat al web municipal en nom de tot l'Ajuntament.

El Punt (15-Febrer-2008)

7 comentaris:

  1. quines ganes d´encendre a la gent, lo que heu de fer es pensar dues vegades abans d´obrir la boca en un ple, això si que és un fet llastimós i penós.

    ResponElimina
  2. Obrir la boca és el que toca a Móra la Nova.No ens pensem callar mai més.Estâ vista que la teva talla política feta en el teu comentari és partidària de l' omertà siciliana.

    ResponElimina
  3. Llastimós és el que ha passat fins ara a Móra la Nova.La pluralitat democràtica posa a cadascú al seu lloc.

    ResponElimina
  4. La meva opinió es la següent:

    La 1ª moció que presenta ERC , la han d´aprobar , els tres grups municipals en menys de un segón.

    La 2ª moció s´hauria de presentar i consensuar conjuntament pels grups de CIU é IMNOVA-PSC , per mirar de solucionar els problemas personals d´aquell dia , siria lo millor per al poble , ERC no es la qui te que presentar aquesta 2ª moció , a no ser que tingui algo que veure.

    Jo afegiria una 3ª moció , que també s´hauria de consensuar i aprovar ó no, per tots els partits i coalicions del Ajuntament , que Móra la Nova fos declarat POBLE MANIFESTER , amb 5 ó 6 per dia , com los Multicinemes , amb sessions de matí , tarda i nit ( les X ), aixó ens podria ficar al mapa del món , fins els de la CNN, ja no valdria la pena que vinguesin los del Punt i coma.

    Resumin;

    L´ùnica moció qu´em fara creuar el carrer demá a les 12 hores , sira únicament i exclusivament la 1ª moció.

    La 2ª moció en que parlessin un molt petit grup de persones ni hauria molt més que prou, sense xafarders pel mig.

    La 3ª és una metáfora que no va dirigida a ningú , que visqui al poble.

    NO A LA GUERRA

    Ara si es Joan.

    ResponElimina
  5. ara si Joan per si no ho saps Imnova-Psc no pot demanar convocatòries de plens extraordinaris per si sol.

    ResponElimina
  6. Si que ho sé, però lo millor siria que la "2ª moció" en que parlessin un molt petit grup de persones ni hauria molt més que prou, sense xafarders pel mig.
    Et parlare més clar la 1ª moció es real , justa i necesaria la 2ª es virtual , si ERC presenta la 2ª moció al grup Imnova-Psc farà Politica de ciència-ficció.

    ResponElimina
  7. A Móra la Nova encara es fan plens extraordinaris , a la Fatarella sembla que no.
    Gustau pot ser noticia el que passa a La Fatarella?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta