5 de febrer del 2008

L'oposició lamenta els fets durant la protesta antinuclear a Móra la Nova

El grup IMNOVA-PSC-PM a Móra la Nova va difondre ahir un comunicat en què lamenta que diumenge s'impedís una concentració de la Coordinadora Anticementiri Nuclear de Catalunya davant de l'ajuntament, per denunciar la posició «ambigua» del govern municipal a l'hora de rebutjar la instal·lació del cementiri centralitzat de residus nuclears a la comarca. Segons la nota, els partidaris «radicals» de CiU van tancar el carrer Major i van fer actes de «violència verbal» per impedir la manifestació, amb l'alcalde Joan Manel Sabanza al davant de la contramanifestació. El grup de l'oposició no nega el dret dels partidaris del govern de Móra la Nova a contramanifestar-se, però adverteix que impedir l'altra manifestació va ser «un atemptat contra els principis democràtics més elementals». D'altra banda, el grup d'ERC va denunciar a la Guàrdia Civil l'aparició de pintades amb difamacions i amenaces de mort a les cases de dos simpatitzants republicans, la matinada de dissabte.

El Punt (5-Febrer-2008)

Més informació:
-Una contramanifestació pro Sabanza tensa la corda a Móra la Nova i evita la concentració anticementiri nuclear (El Punt)
-Manifest de l'Ajuntament de Móra la Nova davant la convocatòria de la coordinadora
-Bloc d'IMNOVA-PSC
-Bloc d'ERC de Móra la Nova

15 comentaris:

  1. això de pro Sabanza no sé d´on ho heu tret, jo x exemple sóc d´ERC, és a dir no sóc de CIU, però no em cansaré de repetir q SOBRETOT SÓC DE MÓRA LA NOVA, i n´estic fart de q vinguin a envaïr amb aquestes tonteries el meu poble.

    ResponElimina
  2. Jo també sóc moranovenc i crec que en cap cas està justificat el comportament dels de ciu.
    Fer una contramanifestació és totalment legítim peró mai es tenen que perdre les formes com va passar el diumenge.

    ResponElimina
  3. les formes es perden quan tots aquests plataformeros sempre tenen en el punt de mira el nostre poble, xq no es manifesten a Ribaroja, Vandellós, etc..? hi ha una bonica tèrmica construint-se aqui al costat i ni mu.

    ResponElimina
  4. Per al primer anònim: Cap ni una de les persones que coneixo que formen part de Esquerra de Móra la Nova comparteix el que tú dius:tothom te dret a manifestar-se i a contra-manifestar-se. El que no està bé és fer el mateix discurs de sempre( el de l' invasió,llargament repetit per l' alcalde) i el no respectar les mínimes normes dels fonaments democràtics.
    Més aviat que d' ERC, tú ets un dels 50 de CIU,que continueu apropiant-vos del nom de Móra la Nova, fent sentir vergonya aliena a més de la meitat de la població amb les vostres intolerants actuacions. Estic segur que ets un dels que l' altre dia vàreu impedir el dret a manifestar-se amb insults,coaccions i amenaces.

    ResponElimina
  5. Això va pel de q tb sóc de móra la nova, repeteixo q sóc militant d´erc no de ciu, i torno a dir q SOBRETOT SÓC DELS MASOS, no com tu i els teus q sou anti-móra la nova

    ResponElimina
  6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. No crec que el ser i el sentir-se de Móra la Nova o d'un determinat partit serveixi per excusar-se en relació a comportaments que no són els més correctes.La pluralitat política està basada en el respecte de les diverses opinions i en el dret a expressar-les.

    ResponElimina
  8. 6:00

    Vec que has eliminat l´escrit, jo no le he vist, però et dire que el 12:13 i 4:01, no son meus, pero els compartixo , però jo soc de CIU i no de ERC.
    No volia entrar en aquesta noticía , tan desagradable dels fets del dissabte i diumenge , que no eren més que una continuació, dels fets del 4 de Febrer de 2001.
    Però ja que em vas recomanar que m ´exiliés , per no se que de uns insults a uns amics de Santa Barbara, no entenia res , però sabia que anaba per mi, tambe la vas eliminar, però la tinc gravada, sol demano acabar la ESO.
    Parlant de la causa-arrel de la noticia, te vull dir , que soc del SI a Ribarroja i aixo que el seu alcalde no es de la meva corda, però si fos de Ribarroja li faria costat amb lo del "Gas Natural"
    Te recordo que a la Manifestació del 4 de Febrer del 2001 , van vindre tots los del poble veí , independenment de que fossin d´un partit ó d´un altre.No volien que la excòlonia cobrés 400 mil.lions de ptes. cada any del IBI.
    Aixó ùltim es la CAUSA-ARREL de tot.
    Al meu llibre de la vida tu ja no surts , espero que jo tampoc al teu.

    ResponElimina
  9. Aviam, les pintades son de jutjat de guàrdia. Potser no terrorisme però no voldria estar a la pell dels d'ERC si t'amenacen de mort.....
    Los ecologistes, com sempre, son pintorescs, curiosos, picaflautes, etc, però agressius? Tant com per a que se'ls insulte i se'ls invite a sortir del poble?
    Far West?
    Mora la Nova, entre tot plegat, sembla que estigue esperant a que aparegue el 7m de cavalleria o Jeronimo pel carrer major.
    Francament, m'hagués agradat veure esta peli, en comptes dels westerns de TV3, però...
    La propera amb barrets d'ales i les egües de l'oncle.
    "Mora The New"

    ResponElimina
  10. 4 de gener del 2001

    Prop de 25.000 persones es mobilitzen contra Enron a la Ribera d'Ebre. La històrica manifestació, convocada per les plataformes, va tenir lloc a Móra d'Ebre i Móra la Nova. Els assistents a l'acte de protesta van demanar la retirada del projecte de la central tèrmica, el PHN i el mapa eòlic. als milers de persones es van manifestar durant més de tres hores.

    ResponElimina
  11. Va ser el 4 de febrer de 2001,no de gener.

    ResponElimina
  12. 11:54
    Patixo de molts mals ,però de la memòria no , en definitiva de Alzaimer encara no.
    Febrer 2001
    El dia 4, 25.000 persones es manifesten a Móra la Nova en contra d’Enron, el PHN i els parcs
    eòlics.
    El dia 25, unes 300.000 persones es manifesten pels carrers de Barcelona en contra del PHN,
    Enron i el mapa eòlic.

    www20.gencat.cat/docs/Biblioteques/BP_Tarragona/Documents/Arxiu/pla2.pdf

    Soc del SI a Ribarroja i del NO al aigua i al vent.

    Tot ho volem barrejar i ficar-lo al mateix cabaç i això no és bó per la democràcia , ja es hora de que fiquin més cabassos.

    ResponElimina
  13. A Livtinenko el va matar Putin no Sabanza.

    ResponElimina
  14. Lo Doctor Zibago , encara es més llarga , ja le he vist vuit vegades, per cert a les 4 primeres sorties tu.

    ResponElimina
  15. ¿Que no sau anrecordat de pendreus les pastilles de l' asquissofrenia?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta