18 de febrer del 2008

Rajoy diu que tota l'aigua de l'Ebre que sobri a l'Aragó l'enviarà "al resto de España"

El diari Levante publica avui una entrevista al candidat del PP a la presidència del govern estatal, en què Mariano Rajoy afirma que "tota l'aigua de l'Ebre que sobri a l'Aragó" pensa enviar-la "a la resta d'Espanya". Sempre que el 9 de març el PP guanyi les eleccions i ell arribi a la Moncloa, és clar. Rajoy diu moltes perles a l'entrevista, de l'estil "Zapatero es un riesgo para los bolsillos de los españoles", com si el candidat socialista fos un carterista qualsevol. Però sens dubte, el periodista opta per titular l'entrevista pel tema de l'aigua, que és una qüestió que sens dubte interessarà moltíssim als lectors de Levante. En concret, el company Rafa López li pregunta si farà marxa enrera en la política del Govern sobre l'aigua, i per què el transvasament no figura explícitament al seu programa un retorn al Plan Hidrológico Nacional (PHN). Segons Rajoy, el govern de Zapatero ha aconseguit un objectiu molt difícil: no resoldre el problema de l'aigua enlloc d'Espanya. A més, considera que la proposta de portar aigua en vaixell des d'Almeria a Barcelona és "asombrosa", quan en realitat aquesta idea no l'ha tingut Zapatero, sinó algun espavilat del tripartit català. Rajoy diu que s'arromangarà i farà les obres del Pacte de l'Aigua d'Aragó, i que després enviarà l'aigua que sobri "al resto de España". El problema és que el candidat del PP no concreta el seu concepte de "resto de España". No sabem si en això inclou les Terres de l'Ebre i el Delta, o Catalunya i Barcelona. El que queda més o menys clar és que per Rajoy el "resto de España" és el País Valencià i Múrcia, no?

10 comentaris:

  1. Aixo per desgracia no mos ve de nou, el PP te una espina clavada en l'Ebre i molt interessos al pais valencia i murcia. Cal que perde el pp per la supervivencia del delta.

    ResponElimina
  2. Per sort, el PP local de Tortosa han dit que els plantaran cara .... no sé que van dir d'amagar l'aigua en una banyera i guarda la clau (millor que no ho donen al bisbe per a guardar).

    ResponElimina
  3. Gustau últimament deixes cada tontería als articles i te quedes tant ample, que perds tota la credibilitat que tenies temps atrás. Aquest bloc apesta ja...

    ResponElimina
  4. Per cert, no va dir el PP que no faria cap transvasament? Potser algú s'ho va creure, jo no!

    ResponElimina
  5. Este Rajao és un mongo

    ResponElimina
  6. A l'anònim de les 7.00 PM
    L'únic que solta tonteries, una detràs de l'altra és Rajoy. Les frases que reprodueixo no me les he inventat jo, ja que les he dit el candidat del PP. Suposo que ets militant o simpatitzant del PP, i que per això et pica. I si penses que el bloc "apesta", potser el que et passa és que t'ensumes la merda que se t'ha quedat als morros, després d'empassar-te totes les mentides del PP sobre el transvasament.

    ResponElimina
  7. no seràs tu el que està picat?

    ResponElimina
  8. Ostres , ara es barallen los de I+C-V entre ells, es el meu primer comentari d´aquesta noticia , però segixo el fil de tots , però el PePe no m´agrada gens.
    Joc Net nois !

    ResponElimina
  9. Jo no se qui sel pot creure al PP, si ja fa 4 anys de només es una fábrica de crear mentides, I RES MES!.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta