15 de febrer del 2008

Vídeo de la manifestació de professors i alumnes a Tortosa contra la LEC

Uns 300 professors i alumnes van participar en la concentració davant de la seu dels serveis territorials d'Educació, al nucli antic de Tortosa. De fet, la protesta havia començat a la plaça de l'Estadi, amb una manifestació convocada pel Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans, a la qual van afegir-se també molts professors de primària i secundària. Els manifestants van convertir la concentració en un acte lúdic i reivindicatiu, en què no va faltar la música. Tampoc van faltar cares conegudes com la del secretari general de la UGT a les Terres de l'Ebre, Wifredo Miró, o la del president d'ICV a les Terres de l'Ebre, Jaume Forcadell. Entre els manifestants també es va veure el regidor del PSC a l'Ajuntament tortosí, José Martín, que també és professor de secundària, donant suport a la concentració.

12 comentaris:

  1. Felicitar a tothom que va sortir ahir al carrer, en defensa de l'educació pública.
    Vam donar una lliço al conseller(d'empresaris??) Maragall!!!
    La mani molt entretinguda i dinàmica.


    MArgall Empresari!!!!!!

    ResponElimina
  2. No seria mes util que Jose Martin, es deixes de manifestacions i instes als del seu mateix partit a que no facin la llei?
    O es que a la Catalunya Optimista del PSC no entren els mestres?

    ResponElimina
  3. El que passa és que Jose Martín no vol anar a l'aula d'acollida. I li fa falta, perquè amb els anys que està per aquí, ni papa de català.

    ResponElimina
  4. Maragall dimissió JA!!!!!

    ResponElimina
  5. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. I tu no pots parlar aquí com si estiguesses al bar.
    La Marfanta és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

    ResponElimina
  7. Com es nota que Jose Martin no ha oblidat les seves arrels...De socialista "ni papa". Ans al contrari, com sempre.

    ResponElimina
  8. En català està molt clar, quan com en l'ensenyament, i altres semblants, no hi ha competència acaba traduïnt-se en...

    Quasi tota la resta de la societat reclama, almenys, assentar-se a parlar, i curiosament ans del diàleg manifestació. Espero que els mestres dels meus futurs fills siguin diferents.

    Ho entenc, alguns dels personatges que es nombren formen part més del passat, del qual ja sabem els resultats catastròfic, que d'un futur de més progrés, al menys a nivells d'estudis públics

    ResponElimina
  9. Pues no parixques. T'estalviaràs un problema per a tú i per als demés.

    ResponElimina
  10. Em sembla que presentar a la societat catalana un document per al debat, entre altres al Consell Escolar de Catalunya, és una mostra clara de voluntat de fer les coses bé, per part del conseller Maragall. Ni tan sols estem davant d'un avantprojecte de llei que incorpore una proposta d'articulat, es tracta només d'idees que haurien, amb els canvis que calgui, d'inspirar la futura llei.
    Res tampoc de voluntat de privatització, només s'apunta com un dels temes per al debat, que col.lectius i entitats sense afany de lucre, entenen que ens estem referint a col.lectius del mon de la pegagogia, que vulguin impulsar algun projecte amb la necessaria autonomia,es puguin fer càrrec de la gestió d'un centre. Els socialistes ni apostem ni apostarem per cap privatització a l'educació, ja que un ensenyament públic generalitzat i de qualitat, és un dels pilars de l'estat del benestar que hem ajudat a construïr.
    Oferta de dialeg que rep com a resposta una vaga general de caracter corporatiu.
    Segurament hi ha en el sector docent motius per al descontent, però que poc tenen a veure amb el document proposat per al debat. És per això que estant a tres setmanes d'unes eleccions generals, em sembla que alguns dels promotors debien tenir altres objectius que no intervenir en el debat del document.
    Alhora vull expressar una vegada més, el meu rebuig més enèrgic als insults barroers i les descalificacions gratuites, més si es fan des de l'anonimat, que només retraten a qui els fa per més que s'oculte.

    ResponElimina
  11. Perdone saltesa però aquestes bases van molt més enllà, aquestes bases són les primeres pedres per articula una llei on no s'ha contat en ningú d ela comunitat educatica, ademés ès inegable que les bases anfoquen l'educació com un negoci i això no és així.
    Esta nova llei d'ensenyament per Catalunya és vol fer per seguir el mateix model neoliberal de l'Europa occindental on l'únic interes és el rendiment econòmic, i tenim el cas de la sanitat i el de l'educació a nivell universitari que s'han aplicat reformes semblants i totes enfocades a una privatització i ara és vol fer el mateix amb els instituts . Per molt que el senyor Sabatè digue, perqué no pot dir res perqué aixó es una cosa que s'esta fent a nivell nacional i el propi Maragall es un titella el mès raonat possible que podrien fer seria mirar-ho i obrir els ulls senyors!!

    ResponElimina
  12. Sr. Sabaté, tot el que explica, que em sembla que es lo correcte, explique-li també al Sr. Martín, que, li recordo, anaba a la manifestació.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta