28 de març del 2008

Sabaté recrimina al Baix Ebre el mal funcionament de la recollida selectiva

El portaveu del PSC, Joan Sabaté, ha aprofitat que l'Ajuntament de Tortosa ha aprovat la modificació dels estatuts del consorci per a la gestió dels residus del Baix Ebre (Rebé), dimecres a la nit, per denunciar el mal funcionament de la recollida selectiva. Sabaté va recordar que, durant l'etapa en què era alcalde de Tortosa, va comunicar al Consell Comarcal del Baix Ebre la seua disconformitat amb el servei que oferia l'ens, que aleshores presidia l'actual alcalde, Ferran Bel (CiU). «Des de l'Ajuntament vam fer un esforç molt important per millorar la neteja urbana i la recollida dels residus sòlids urbans, mentre el consell comarcal no feia res per evitar que els contenidors de la recollida selectiva sempre estiguessen a vessar i envoltats de residus sense recollir», va lamentar. Sabaté va remarcar que les queixes de l'Ajuntament tortosí no van servir de res i que la situació encara es produïx, cosa que perjudica la imatge de la ciutat. «Ara l'única solució que ens proposa el govern de CiU és la contractació d'un càrrec de confiança, un gerent per al Rebé al marge del gerent que ja té el consell comarcal», va recriminar. Sabaté va insistir que la recollida selectiva encara «no es fa bé» i que la contractació d'una única persona no resoldrà el problema. Sabaté també va lamentar que el govern aprovés la ratificació de la modificació dels estatuts «a corre-cuita i eludint el debat polític».

El Punt (28-Març-2008)

Més informació:
-La ineficàcia en la recollida selectiva i els càrrecs de confiança (El Blog de Joan Sabaté)

9 comentaris:

  1. Tortosa, esta bruta molt bruta i no fan res aquestos de CiU per limpiarla.

    ResponElimina
  2. Ahir a la tarda vaig passejar per Tortosa per la zona de Sant Blai i Montcada i renoi, cada cop hi ha menys gents de fora. Es nota la feina del nou alcalde i companyia.
    Espero que hagueu entes la ironia, perque ni ha molts més que fa un any.

    ResponElimina
  3. Respecte a la recollida selectiva que us haig de dir. He de recòrrer uns quants carrers fins al passeig de l'Ebre per a trobar els contenidors vidre-envasos-paper/cartró fent tot un recorregut. El meu premi, les clatellades de la taxa d'escombreries de tortosa, que són una gran vergonya i que ja venen de lluny (almenys amb Bel els de la Simpàtica estan menys subvencionats que en Sabaté, com ha de ser). I els contenidors! bruts, trencats, cremats i olé el desastre!

    ResponElimina
  4. A mi em sembla que els de la simpatica amb el senyor Bel n'han sortit prou ben parats de la puja de la taxa d'escombreries.

    ResponElimina
  5. 5:12 PM

    Doncs a mi em sembla que hauries de repassar-te les pujades que s'han aplicat, i veuràs que a la Simpàtica és on més ha pujat.
    I jo no visc a la Smpàtica, pero la veritat per davant

    ResponElimina
  6. El que realment em sobta no és que Tortosa estigui feta un "nyap", sinó que qui informi d'això sigui Sabaté. Però, que no sortia als carrers tortosins ara no fa ni un any? On estava la recollida selectiva enaquells moments?. Al menys que, per dignitat, calli, i deixi fer d'oposició a algú que no tingui en aquest aspectes un tant mal passat.

    ResponElimina
  7. El que realment em sobta no és que Tortosa estigui feta un "nyap", sinó que qui informi d'això sigui Sabaté. Però, que no sortia als carrers tortosins ara no fa ni un any? On estava la recollida selectiva enaquells moments?. Al menys que, per dignitat, calli, i deixi fer d'oposició a algú que no tingui en aquest aspectes un tant mal passat.

    ResponElimina
  8. La recollida selectiva sempre a estat cosa del Consell Comarcal en mans del senyor Bel i Accensi, i a l'anonim de les 6:32 i 6:33 t'agrairia que abas d'opinar entreses al blog de Joan Sabate i et mires be l'article, despres opina.

    ResponElimina
  9. opino:
    - hi ha pocs contenidors de reciclatge
    - poques papereres, per no dir gens
    - a que de radars no en cremen? per què? pos fem lo mateix amb els contenidors
    -trobo una animalada el que es paga per basures, hi ha gent que amb prou feines arriben a final de mes
    - també m'agradaria parlar del horari de recollida de les basures, a les 00'30 o a 01'00, i a les 07'30-08'00 tornen a passar els del carricotxe amb la bufadora. Amb un sorollam del 15 i mig

    Mal organitzat? no pot ser

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta