4 d’abril del 2008

Baltasar suspèn la visita a l'Ebre i la PDE el titlla de «polític covard»

El conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, s'estalviarà la rebuda «respectuosa» que la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE) li havia preparat per avui a Amposta. Segons va confirmar el portaveu, Manolo Tomàs, la PDE va acordar dijous a la nit preparar-li una catifa de sal, així com una rebuda amb una vintena de voluntaris que portarien cartells amb el lema Mai més un govern transvasista. Baltasar havia de visitar l'Ajuntament de Tortosa i també presidir la reunió de la comissió per a la sostenibilitat de les Terres de l'Ebre, però ahir al migdia la Generalitat va comunicar que «problemes d'agenda» impedien que el titular de Medi Ambient fes la seua visita al territori. «El govern ha perdut l'oportunitat de veure quin és l'estat d'ànim de la PDE i el rebuig que provoca a l'Ebre el transvasament del Segre que proposa», va valorar Tomàs. El portaveu va afegir-hi que molts membres de la PDE van manifestar-li ahir la «covardia política» del conseller. «S'està jugant amb el nostre futur des de Barcelona, i la persona que ha provocat el problema no té prou valentia per vindre a explicar-nos quines són les seues intencions», va lamentar Tomàs. «Encara no ha parlat amb les Terres de l'Ebre, i no ens esperàvem que Baltasar suspengués la seua visita», va concloure.
En aquest sentit, El Punt va saber ahir que, a la mateixa hora en què avui estava prevista la seua visita a Amposta, Baltasar ha cridat a Barcelona els membres del consell de direcció de la Generalitat a les Terres de l'Ebre. Mentrestant, la PDE manté la convocatòria de l'assemblea general del 19 d'abril, i en pocs dies començarà a penjar els cartells i les noves pancartes que ha fet, amb el lema El Segre és l'Ebre.

El Punt (4-Abril-2008)

17 comentaris:

  1. Què no ens manifestem? On son les samarretes del nus? Què s'ha fet de la marea blava? Ai! Si, que no recordava que eren els mateixos socialistes i ecosocialistes els que movilitzaven la gent!!
    Baltasar serà un convard però a la plataforma i companyia se'ls ha vist el plumero. El que passa és que ICV, PSC i ERC van ser els promotors de les manifestacions contra CiU i PP de fa anys i saben el que els pot esperar ara amb este rollo del Segre, per això no venen.
    Em pregunto si haig de comprar sal per rebre'ls. O deixar podrir els ous a la nevera...
    A la dreta, o com a mínim al PP, se li ha de reconeixer que sempre va de cara, no com les esquerres, que passen els segles i continuen amb els mateixos errors i les mateixes malesmaneres. Em fa vergonya haver-los votat (i no només un cop). Que haurem de fer d'aquí tres anys quan CiU faci campanya sota el lema "si tu no vas, el tripartit (o els verds) tornen"? Jo, votar-los.
    No es qüestió de la banda de la que es governa. Soc vuitcents eurista amb dues llicenciatures i un postgrau i les esquerres no em consideren entre les classes socials desfavorides.
    Com soc nacionalista, catalanista i independentista, el proper cop votaré CiU, amb la cara ben alta.
    Per últim, una recomanació als progres de poca monta: El llibre de Josep Martí "ets de dretes i no hon saps". Ja veureu com us sentiu identificats.....

    ResponElimina
  2. Veig que CiU ja comença la campanya que tan bé li va anar a Tortosa de "ex-votant d'erc i ara votaré CiU", aquests que fa dos mesos presentaven una moció al Parlament de Catalunya per a fer l'interconnexió de xarxes i que demanen el transvasament del Roine com a model estructural per a seguir afavorint els interesos dels de sempre i poder així, eliminar el model de la nova cultura de l'aigua que tant va exigir el territori fa dues eleccions i que al 2009 pot estar plenament actiu.

    ResponElimina
  3. però que encara no us heu enterat que els que volen fer transvassaments son TOTS els partits???????? És que és al·lucinant!! Jo soc votant d'ERCi hem vaig creure lo de la nova cultura de l'aigua però el PSC ho té molts clar: perquè guan yen les eleccions? Pels més de 5 milions de votants que vuien a l'"àrea metropolitana" de Barcelona i no pels 2 milions q reparteixen per les "àrees rurals" de Lleida i Tarragona. A Girona ja els han exprimit (pq ja se sap qui mana a Girona, senyor Nadal).
    Si no és més cec el que no hi vol veure!!

    ResponElimina
  4. Anna vec que saps lo que dius i comparteixo la teva opinió, però ara ja es tart i a Barcelona son més gent que aqui.
    De totes maneres.

    Felicitats!

    ResponElimina
  5. Potser algú no sap que Zapatero descarta qualsevol transvasament de l’Ebre, l’aigua es portarà en vaixells a Barcelona.

    Recordeu la promesa feta per Carme Chacón en les últimes eleccions a Sant Jaume d’Enveja...

    ResponElimina
  6. 9:53

    Graciès al PSOE i al PP hi habrá l'interconnexió de xarxes , l´Anna lo que diu és que fa falta un Partit que defensi als catalans i catalanes del expoli institucionalitzat que patim i a les Terres de l´Ebre és doble ,tan de Madrid com de Barcelona,lo nou partit pot tindre un nou diferent , perque no.

    ResponElimina
  7. 10:28

    La carta als Reis Mags, no es massa pronte per fer-la?

    Per què no demanes lo IBERTREN ó el Joc de Magia Borras!

    ResponElimina
  8. 10:28

    Per qüestions logistiques al Port de Barcelona sol poden traure aigua 2 barcos cada dia = 56.000m3.

    Amb 2 m3/seg , d´ampliació del “MINI” = 172.800 m3 /dia i GRATIS.

    Preguntali a la Carme Chacón , ella és molt optimista però no creu amb los Reis Mags , però si que creu amb los il·lusionistes i malabaristes còmics sobre rodes!

    ResponElimina
  9. Baltasar suspèn la visita a l´Ebre , però Dragados and Construcciones i Obras i Servicios Hispania comencen les obres de reconstrucció i ampliació del Gran Teatre del MINI ó MAXI , espero que plogui i es quedi sol en MINI.

    ResponElimina
  10. Perdoneu l'insistencia ( j ho havia dit en un altre comentari)
    On son i que pensen els Arrojo, Prat, Canicio, Franquet, Ibañez etc.
    Sobre tot, el que m'interesa es saber que proposen ells per a solucionar la problematica D'ARA, no el que s'hagues tingut que fer o no fer abans. A mi, com suposo que a molts mes, son aquesta gent que ens van sensibilitzar i fer prendre conciencia sobre la lluita antitransvasament.

    ResponElimina
  11. Tranquila Anna, que lo moviment tot just comença a rearrencar. No us preocupesseu los parroquianos de CiU i PP per tot plegat, perquè ara sereu vatros qui podreu aprofitar la situació, de la mateix manera que fa poc temps los oportunistes socialistes i ecosocialistes ho van fer. Jo també estic molt decebut per la gestió del tripartit. Ara bé, acusar a la plataforma en bloc no té cap justificació, i ésta continua sent l'única eina fiable per a defensar lo patrimoni natural de l'Ebre. Lo moviment antitransvasista tornarà a donar de parlar, potser en menos gent, ara que ja ens hem expolsat als politiquillos interessats, però en la mateixa dignitat.

    P.D.
    Vota a qui te dóne la gana, tots són iguals. Després de dos carreres i un postgrau ja ho hauries de saber això...

    ResponElimina
  12. Mira Ana lo teu perdona que t'ho digui es lamantable ,com una persona amb la preparació que dius que tens cobra aixó? no pots i no deus de conformar-te amb aixó!!! el mon es molt gran si desgraciadament aquest territori, estimat però desagraït en aquest sentit,no pot donar-te un furtur millor busca'l, i no et quedis amb el discurs provincià del conformisme, alliberat de les arrels que avui per avui no et deixen realizar-te siguis valenta que desgraciadament sols es viu un cop.
    Bona tarde i bona sort.

    ResponElimina
  13. "acusar a la plataforma en bloc no té cap justificació" cert, i a tots els politics?.
    Ja ho deia Perich fa anys, mes o meys: " El politics son uns xoriços....els xoriços surten dels tocinos, i els politics surten del poble" exactament com els membres de la plataforma i tambe els que ens entretenim escribin per aqui i que no tenim res millor que fer, per cert.

    ResponElimina
  14. avui mos ham quedat en les ganes de fer-li xafar sal al baltasar,

    però tranquils que l'unic problema que te la sal és que es disol en l'aigua, pel demés no caduca, així que la ficarem aixoplug per a que no es banye

    susanna

    ResponElimina
  15. avui mos ham quedat en les ganes de fer-li xafar sal al baltasar,

    però tranquils que l'unic problema que te la sal és que es disol en l'aigua, pel demés no caduca, així que la ficarem aixoplug per a que no es banye

    susanna

    ResponElimina
  16. Aneu tots...
    Pàmfils desorientats.
    Lo primer transvasament serà català, i després vindran els altres.
    Quede-us a casa!
    Les teles del tdt son massa!
    Anna.... fes-te-la!

    ResponElimina
  17. Parlant de les teles del TDT, ahir vaig veure a Intereconomia tv ( vaia colla )una tertulia on amb pocs segons van ser capaços de dir:
    El problema de aigua per a beure no es tal....si no en tenen d'una manera, ja en tindran de mineral; el problema seria la desertitzacio de les Castelles -que no podrien regar els cereals- de Murcia, Almeria ( inclus Valencia, va efegir un altre il·luminat); mes encara: Hauriem de ser capaços d'assumir els riscos ecologics que podria representar que el Delta pugue baixar una mica a canvi de puguer regar altres.
    Aixo no ho arregla ni Deu !!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta