8 d’abril del 2008

El casal popular Panxampla critica Bel pel camp de golf de Vinallop

El casal popular Panxampla ha acusat l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, d'haver comès «una gran irresponsabilitat política» per haver manifestat que espera que la conselleria de Medi Ambient autoritze la construcció del camp de golf projectat al nucli de Vinallop. L'entitat va lamentar que Bel haja defensat el projecte de Tortosa Golf Resort en ple debat de com gestionar la sequera, amb alarmes d'«emergència nacional» i amb l'amenaça de nous transvasaments. Segons un comunicat, el casal popular Panxampla, que va presentar al·legacions al projecte, el camp de golf i la urbanització amb un miler de xalets de Vinallop, dóna «arguments i raó a les acusacions d'insolidaritat» de la gent de l'Ebre.

El Punt (8-Abril-2008)

14 comentaris:

  1. La gent de l'Ebre ja em estat massa solidaris...! Ara ens toca a nosaltres pagar amb la mateixa moneda...

    ResponElimina
  2. El casal popular Panxampla s'hauria d'informar bé, abans de parlar, d'on surt l'aigua dels camps de golf. Jo també n'estic fart que les inversions es facin fora d'aquest territori.

    ResponElimina
  3. Si, tu potser ets tu qui s'has d'informa més, ja que no hi ha cap camp de golf en tota catalunya que se regue al 100% en aigua de depuradora; i posats a dir, l'aigua aquesta que rega el camp de golf podria servir per a coses més útils.

    ResponElimina
  4. Es clar que pot servir per coses mes útils...Com per exemple enviar-la a Barcelona o a Valencia...!!

    ResponElimina
  5. Així seran ells qui podran regar els seus camps de golf...

    ResponElimina
  6. a panxampla s'informen bé, potser estaria bé que et llegissis les al·legacions que van presentar. (www.panxampla.org)

    i l'aigua que es gasta en este creixement urbanístic innecessari també podria servir per a coses de més interès social

    ResponElimina
  7. A panxampla s'informen molt bé...Sobre tot s'informen dels comunicats i al-legacions que fan ells mateixos...! Aixó es informació , i lo demés son "punyetes"...!

    ResponElimina
  8. No entenc perquè hi ha gent que té aquesta ràbia i es dedica a desautoritzar sense cap mena d'arguments a la gent del Casal Panxampla*. crec que el treball que s'està fent des del Panxampla és molt vàlid, almenys diuen les coses pel seu nom, i evidentment un camp de golf amb la seva urbanització per a 100 persones (en un poble que té pocs més de 400 habitants) no és nova cultura de l'aigua. Ara més que mai s'ha d'apostar fermament per la nova cultura de l'aigua, ja que el consum desmesurat actual no va a cap lloc i és sense cap mena de dubte insostenible. Abans de criticar per criticar us ho haurieu de fer mirar una miqueta...

    per la nova cultura de l'aigua, no als camps de gof!!

    Els transvasaments no són la solució

    Albert

    ResponElimina
  9. Santa innocencia....!! Anava jo amb la meva escopeta tot un matí al radera d'un conill, fins que de dintre d'un garrofer un caçador assentadet tot "cotet" em va fotre un tret en la meva trajectoria que va fer pols quan va impactar al terra. Acte seguit va sortir del garrofer i agafá el conill per les orelles tot dient-me:"Es aquest el conill que buscaves..?" Penso que queda molt clar com s'ha de defensar el territori NO? ...Apa Adeu!

    ResponElimina
  10. Jo encara vaig més enllà. El golf és un joc elitista practicat majoritàriament (que no exclusivament) per gent acomodada. Els treballadors juguem a futbol o bàsquet en plegar de treballar o anem a fer la birra amb els col·legues.
    Així doncs, qui jugarà en aquest camp, l'alta societat tortosina?

    El que ens cal és més inversió en serveis i infraestructures, i a més, les pistes de bàsquet no s'han de regar!

    ResponElimina
  11. Imagines la quantitat d'aigua que es gasta quan es dutxen dos equips de bàsquet després d'acabar un partit ?

    ResponElimina
  12. O es que tampoc els deixaries dutxar..?

    ResponElimina
  13. Ah! i no beguis tanta birra que farás "panxa-ampla"......

    ResponElimina
  14. Imagines la quantitat d'aigua que es gasta quan es dutxen vàrios jugadors de golf? Tingues en compte que "transpiran supermucho haciendo sport"...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta