8 d’abril del 2008

Tortosa avança la cessió dels terrenys de la caserna regional dels Mossos

El ple de l'Ajuntament de Tortosa va aprovar ahir la cessió inicial dels terrenys en què la Generalitat ha de construir la futura caserna regional dels Mossos d'Esquadra a les Terres de l'Ebre. La regidora d'Urbanisme, Meritxell Roigé, va assenyalar que l'Ajuntament ha acordat avançar la cessió de la parcel·la afectada amb dos dels propietaris dels terrenys del pla parcial Temple Sud, que són un particular i la constructora Subirats Berenguer. De fet, s'ha optat per la cessió avançada per poder agilitzar les obres, ja que el pla parcial Temple Sud encara no està aprovat definitivament. A més, la intenció de l'Ajuntament és que la construcció de la caserna es puga fer al mateix temps que la urbanització del sector, on la promotora Subesa projecta edificar 668 nous habitatges. En concret, es tracta d'una superfície de 4.361 metres quadrats, que seran cedits de manera definitiva d'aquí a un mes, després de l'exposició pública de la cessió.
Segons Roigé, les obres es podrien traure a concurs d'aquí a un mes i mig, ja que l'Ajuntament és conscient que la Generalitat ja està enllestint la redacció del projecte. De fet, la regidora d'Urbanisme va calcular que les obres de la caserna regional dels Mossos d'Esquadra podrien començar abans de l'estiu.
En canvi, més complicat és que la nova caserna puga estar acabada al novembre, i és per això que l'Ajuntament i Interior encara han de concretar qui assumirà el cost i el manteniment dels barracons prefabricats que s'instal·laran, de manera provisional, per als 200 nous agents. D'altra banda, el ple també va aprovar una modificació puntual del pla d'urbanisme, perquè l'empresa Gaton faci 10 habitatges protegits a Vinallop, en lloc dels 3 previstos en una parcel·la de la zona de la Simpàtica.

El Punt (8-Abril-2008)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta