5 d’abril del 2008

ERC escenifica el seu compromís per l'Ebre

ERC de les Terres de l'Ebre vol anar més enllà per deixar ben clar que té la convicció de respectar el Compromís per l'Ebre, el document que el PSC, ERC i ICV van signar amb la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE) a l'octubre del 2003. Per dilluns al migdia, els alcaldes republicans del territori signaran un manifest contra els transvasaments i la interconnexió de xarxes, i per fer-ho han triat com a escenari el marge dret de l'Ebre a Tortosa. En concret, just sota el mural que la PDE va pintar al mur de Ferreries, amb el lema Lo riu és vida, no al transvasament. Entre els alcaldes signants del manifest hi haurà Gervasi Aspa (Deltebre), Francesc Gas (Roquetes), Dani Andreu (l'Aldea), Pere Muñoz (Flix), Alfons Montserrat (Alcanar), Joan Josep Duran (Móra d'Ebre) i Carme Pelejà (la Fatarella).

El Punt (5-Abril-2008)

15 comentaris:

  1. Aquest govern d'esquerres ens portarà a una predemocràcia, on tots els ciutadans fiscalitzen i fan de policia dels altres ciutadans.
    Ja s'ha multat a una comunitat per regar un jardí sense saber si l'aigua era reciclada ono, s'ha multat a una persona per rentar unes catifes.
    El problema és que qui denuncia pot ésser acabat denunciat.
    Amb aquesta gent al poder, aviat s'instucionalitzarà la policía del pensament i podràs ésser denunciat per qualsevol impur, o contrari al règim estalinista que patim a Catalunya.
    De moment la nova cultura de l'aigua es traueix en convertir els ciutadans en delators, restriccions en el consum i multes per utilitzar un bé que hauria d'estar garantit per tothom.
    Al pas que anem, aviat tornarem a les cartilles de raccionament, i tot "gràcies" al govern "d'esquerres".

    ResponElimina
  2. Aamina que no et banyis. Nomes et falta calificar-lo de Nazionalsocialista com fan els d'extrema dreta

    ResponElimina
  3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. dificilment algu regarà el jardí en aigua reciclada si encara no n'hi ha de disponible i la de les alfombres tres quarts del mateix,

    no anem a la quartilla de racionament, estem en un moment critic i cal que la gent en faci un us responsable

    ResponElimina
  5. Que potser no hi aniran els alcaldes de Benissanet, Miravet, Corbera i Rasquera que també són d' esquerra?

    ResponElimina
  6. Entre els alcaldes signants del manifest hi haurà...

    ResponElimina
  7. El millor que pot fer aquest home és treure's el carnet del PSC i mirar a veure si li poden donar algun càrrec, abans que acabi de fer més mal a ERC i al catalanisme en general. No fa més que encobrir les servituds del PSC i fer-li la feina bruta.

    ResponElimina
  8. 5:21

    El Delegat de la Generalitat a les Terres de l´Ebre ?

    ResponElimina
  9. Sí, ja poden signar que mentre la consellera nacional d'ERC, la Sra. Marta Cid digui al consell nacional d'ERC que ja que Catalunya va ser solidària amb l'Ebre en el seu dia, ara l'Ebre ho serà amb Catalunya, està ben clar cap a on camina ella i el Sr. Carod.

    ResponElimina
  10. i l'alcaldesa de La Fatarella?

    ResponElimina
  11. Té algun problemeta amb la UPTA.

    ResponElimina
  12. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  13. "Entre els alcaldes signants del manifest hi haurà..." Així és com comença la frase de la notícia, o sigue que, entre altres alcaldes hi haurà aquests que esmenta. No ho enteneu com jo? No ho diu enlloc, que hi seran ni Carod ni el Delegat. Si és una trobada d'alcaldes, és d'alcaldes, no trobeu?

    ResponElimina
  14. Em fan gràcia els polítics. "Jo, em comprometo a ...", però si després no compleixen el compromís no tenen els que s'ha de tenir per dimitir!

    Què hi farem, som rucs i sempre votem als mateixos...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta