9 d’abril del 2008

Jardinera trencada i perillosa al barri de Ferreries

Calculo que fa més de dues setmanes que hi ha una jardinera trencada a la cruïlla que formen l'avinguda Colom amb el carrer Castelló, al barri de Ferreries. Per això, aquest matí he introduït una queixa al servei de comunicació d'incidències de la via pública que hi ha al web de l'Ajuntament de Tortosa. Concretament, es tracta de la incidència número 761. La jardinera trencada presenta des de fa dies l'aspecte que podeu veure a la fotografia, i per tant no és una cosa que siga molt difícil de veure, fins i tot si els responsables municipals no van a peu, sinó en cotxe. De fet, és fàcil imaginar que, qui ha trencat la jardinera de ciment, ha estat algun dels molts conductors que estacionen incorrectament en aquest xamfrà, sobretot per traure diners del caixer automàtic. No sé què passaria si algú aprofités algun d'aquests blocs de ciment per trencar el vidre d'algun vehicle, o fins i tot l'aparador d'alguna botiga, o de l'entitat bancària... No es podria considerar l'Ajuntament com a responsable civil per tenir la jardinera en aquesta situació, com quan algú posa el peu dins d'algun forat i es trenca la cama? En qualsevol cas, és una llàstima aquesta falta de manteniment, i més quan l'Ajuntament va millorar i replantar fa uns mesos totes les jardineres de l'avinguda Colom...

8 comentaris:

  1. Per curiositat m'agradaria saber quan tarden en contestar-te els de l'Ajuntament. Inocent de mi vaig enviar una incidencia el 14.02.08, la número 742 i a data d'avui encara no he rebut ni una trista resposta. No voldria creure que a tú pel fet de tenir un blog et fan més cas a una un humil ciutadà. TONI

    ResponElimina
  2. Potser no ho volen veure...pero en aixo de que seria una pena que utilitzesin les pedres per trencar algun vidre ja et dic jo que segurissim que si!es mes, el passat 7 d'abril van obrir mes de 5 cotxes entre ferreries i tortosa trencant els vidres, incluit el meu.fa goig ultimament Tortosa per la nit, sobretot de la vigilancia que hi ha...

    ResponElimina
  3. i nosaltres que ens pensàvem que ara ho fariem tot tan bé...

    ResponElimina
  4. I jo culpo de tot el que em passa al ginecolec que va asistir a m'amare al part.
    Una cosa es que, per culpa d'un clot a la vi publica caigue algu, i l'altra molt diferent es que algu utilitze un roc o un bloc de ciment del carrer -encara que estigue alli per deixadesa de l'ajuntament- per a trenca un aparador etc. I si algu fa servir una tanca d'aquestes qui hi han pel carrer? que tambe son de l'ajuntament.
    Agafat pels pels!!!

    ResponElimina
  5. 5:33
    la inseguretat es una questió molt delicada,els ciutadans normals només la percebem si per mala sort ens pasa quelcom desagradable sigui un robatori, una agrassió etc.
    Cosa difernt es el que durant un temps a la nostra ciutat els sectors més raccionaris (fatxes) del teixit social, polític i mediatic vam fer, es dir, gustet abans de les eleccions municipals (2-3 mesos) va sembla que Tortosa era Harlem.
    Parlo d'alarma social aquesta operació rep aquest nom.
    Ara aquests sectors raccionaris ja governen la ciutat i per tant no es dona la situació de fer el NODO de sucesos a diari.
    Per tant estic d'acord amb tu Tortosa esta igual o pitjor que l'epoca a la que he fet referència, peró crec que la gent se sent més segura.
    L'informació es poder i l'ignorancia...?

    ResponElimina
  6. No se si en aquests sectors hi hem d'incloure a la federacio d'associacions de veins; escoltant l'altre dia per radio Ebre al seu president, jo diria que si.

    ResponElimina
  7. Per què no deixen entrar als Mossos a Tortosa per la nit?

    ResponElimina
  8. inseguretat?
    al carrer?
    a quin carrer?
    vols dir que no hi han carrers i carrers?
    I racons on la pasma no posa el cap per por a que li matxaquin?
    Seguretat?
    La seguretat no existeix, existeix l'anòxia i l'afàsia mental.
    Pinteu lo mon sense policies i tindràs el mon dels lladres de debò: el dels polítics!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta