10 d’abril del 2008

Sabaté acusa el govern de Bel de fer contractacions a dit i de practicar depuracions polítiques

El portaveu del PSC a Tortosa, Joan Sabaté, va criticar ahir la política de contractació del govern de Ferran Bel, a qui va acusar d'haver fet una «depuració política» dels treballadors que no són afins a CiU o a ERC, i també d'abusar de la incorporació de personal per la via d'urgència. Sabaté va fer aquestes declaracions perquè el ple va aprovar dilluns la creació d'una plaça d'administrativa que farà tasques de suport a l'alcaldia i a la gerència, amb un complement específic al sou de 550,45 euros mensuals. «És un complement excessiu, ja que el normal és que estiga al voltant dels 200 euros», va dir. Sabaté va remarcar que des del juny han fet 102 contractacions noves, el 29,5% de les quals han estat fetes per la via d'urgència, «sense fer-ne publicitat ni garantir la lliure concurrència». A més, va afegir-hi que la majoria són places de «difícil justificació», i que la interventora municipal ja ha advertit que caldrà retocar el pressupost. Sabaté va afegir-hi que només el 40% dels contractes nous són renovacions, i va insistir que el govern no ha renovat alguns treballadors «perquè no es mereixen la confiança de CiU, com és el cas d'una periodista de Ràdio Tortosa». «Estem segurs que hi ha hagut una depuració política de treballadors municipals, i hem vist que només dos de la trentena de contractes fets per la via d'urgència eren per cobrir baixes», va concloure Sabaté.
D'altra banda, Sabaté va tornar a criticar els nous preus públics d'Expoebre, i va recordar que Bel reclamava que l'entrada a la fira fos gratuïta. A més, va advertir que el nou títol Mestre de Mestres, que l'Ajuntament va atorgar a títol pòstum al professor Josep Panisello, hauria d'haver-se aprovat en un ple i haver-se incorporat al reglament de reconeixements.

El Punt (10-Abril-2008)

34 comentaris:

  1. Tot i que no em sembla be alguna de les últimes contractacions a l'Ajuntament de Tortosa, que poca memòria té el senyor Sabaté, quines afinitats polítiques tenien la majoria de les persones contractades per ell? El fet de renovar el personal es una cosa normal, i penso que si un es vàlid no seran tan estupids els dirigents actuals de tirar-lo fora, un altra cosa es si algú l'unic merit que té per estar a l'ajuntament es tindre un carnet, en aquests casos qui pot discutir que vulguin possar els que tinguin el seu? Crec que el que s'hauria de mirar es la feina que fas i no el carnet que tens, però desgraciadament tots els partits fan igual...

    ResponElimina
  2. Tens raó anònim, estic amb tu. I jo personalment en conec un que té el carnet del PSC i encara està treballant a l'ajuntament...
    Per algo serà?

    ResponElimina
  3. Amb el que mes es centra la crítica, és amb els nous llocs de treball que s'estan crean a mida dels afins de CiU, i que com bé diu Sabaté, s'estan fican uns sous inadecuats.

    A vore si lo de puijar l'entrada a l'Expoebre es perque no els hi surten los conten per pagar aquests nous sous, mmm...

    Fem-ho Bé
    (per als nostres amics)

    ResponElimina
  4. aixó, i també lo nou sou de l'alcalde.
    (recordo que una de les primeres coses que va fer Bel, va ser puijar lo sou de l'alcalde, crec que molt inteligentment ho va fer al principi, els primers dies, per tal que no s'en tornés a parlar, i així no li passes factura aquest fet)

    ResponElimina
  5. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. La Marfanta és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

    ResponElimina
  7. Porque no te callas..?

    ResponElimina
  8. a mi m'agrada més recorda al diputat Labordeta:
    A LA MIERDA!!!!!
    FATXAS QUE OS JODE QUE ALGUIEN COMO YO PUEDA HABLAR???
    A LA MIERDA HOMBRE QUE YA ESTA BIEN!!!

    ResponElimina
  9. El problema de les noves contractacions es que tots els que entren de la ma de CIU son de per vida, ens els foten de funcionaris i a vivir que son dos dias, la dreta ja se sap.

    ResponElimina
  10. al del carnet del PSC no digueu el nom que sera el proper nominat a abandornar la casa del tots i totes, bé ara es la casa del convergents.

    ResponElimina
  11. Eata guapo a la foto ehhhhhhhhhhh?? Pero es que a la foto no parla....

    ResponElimina
  12. jo no se de que es queixa Joan.. Tots els polítics feu lo mateix!!! tu també ho has fet!

    TOTS ELS GOVERNS DE TORTOSA HO HAN FET, BEL NO ÉS EL PRIMER NI SERÀ L'ÚLTIM!

    ResponElimina
  13. 3:36
    Amb el que mes es centra la crítica, és amb els nous llocs de treball que s'estan crean a mida dels afins de CiU, i que com bé diu Sabaté, s'estan fican uns sous inadecuats.

    ResponElimina
  14. Us recomano que us pegueu una passejada per altres blocs o webs de la ciutat dedicats a informar hi ha coses interesants.

    ResponElimina
  15. tots sou iguals no se de que es queixa aquest senyor

    ResponElimina
  16. 5:11, perque no ens dius les adreçes aquests blocs tant interesants?

    ResponElimina
  17. TEVEON, darrerament he vist per allí a Sisco Lahosa, a Salvador Peiró i esta bé.

    ResponElimina
  18. va molt be el portatil que t'han donat al Senat oi?, veig que el fas servir amb molta traça en aquest blogggggggg

    ResponElimina
  19. uoujoujou quina rabia que pareix que te este últim anonim. Que et penses¿? en sóm uns quants els que estem detras de Sabaté!

    no t'apoltrones massa a la cadira que t'han donat, que no será per a molt...(per als amics de CiU)

    ResponElimina
  20. TV on dieu? La televisió d'un afiliat "sabatià" de l'agrupació de Tortosa del PSC?
    Que interessant.

    Depuracions? Les que li fan falta a vostè per perdre uns quants quilets.


    A dit? "coño que mandamos", li sona.

    ResponElimina
  21. pos a tu no t'aniria gens malament un depurament de cervell.
    Em pot explicar que COLLONS te ha veure els quilets amb tot aixo?
    Fantotxe!!

    ResponElimina
  22. recordeu: cent i pico contractacions.
    Visca Tele CutreTortosa!!!!

    Per a quan un Sine de Barrio a TTV???.
    Cantinflas, la Montiel, la Flores, Escobar, Molina i tots els ídols dels televidents de la telecutre tortosdina.
    Perdoneu, jo també me n'he anat del tema::::

    Femhobé fa lo que criticava augmentat pero "de rollo tortosinet fill de la mare de deu i patriota"

    ResponElimina
  23. Cada cop fa més fàstic entrar a mirar aquest blog, sols per la mena de comentaris que s'hi escriu (tant se me'n dona si són de dreta, esquerra, centro....), no hi ha cap comentari que sigui per fer polítiques de construcció i fer avançar la ciutat, no sé de que us queixeu companys i "escriptors" de la Marfanta, crec que com deia un filòsof im portant, tenim els polítics que ens mereixem , pq també natros no sabem fer res més que criticar al darrera d'un teclat.
    Si voleu fer quelcom per Tortosa, sortiu al carrer a treabllar de forma desinteressada, k de feina n'hi ha per tots.
    Anna

    ResponElimina
  24. i tu ja hi surts?

    ResponElimina
  25. nose que és critica per part dels socialistes si ells ho van fer igual o més. Ara, Bel m'està decepcionant! A veure si ara ens tenim que quedar igual que quan stava Joan.

    A treballarrrrrrrrrrrrr!

    ResponElimina
  26. Una estratègia de Sabaté per a desviar l'atenció del tema del l'aigua i els transvassaments.

    ResponElimina
  27. Estos que parlen de "corregido i amentado", en referencia a que el PSC va fer el mateix, us podria donar una llarga llista de noms de gent de CiU que no tan sols no van ser acomiadats entre el 1999 i el 2007, sino que fins i tot més d'un i més de dos avui son funcionaris amb plaça, cosa que Marià Curto i companyia els van abandonar a la seva sort.
    I per als que es pensen que Sabaté escriu a aquest blog, jo no sóc Sabaté i dubto que ell escrigue en aquest blog com a anonim.

    ResponElimina
  28. Al que parla de la Tele d'un sociata, estas en el teu dret però.

    A Teveon, mai s'ha discriminat a cap partit politic. A TTV (Tortosa Televisió) abans d'editar les noticies es talla quan apareixen els socialistes, i et podria donar fer de mil situacions que he vist gravar i despres no apareixen a TTV.

    D'altra banda a UN COP D'ULL, apareixen totes les noticies realcionades amb Tortosa.

    Ets capaç de dir-me que a L'ESTEL, es dona el mateix tracte al PSC, que se li dona a CiU a UN COP D'ULL.

    UN COP D'ULL i TEVEON son plurals.
    TTV i L'ESTEl no. I quan vulguis en prenem una cervessa i comparem.

    ResponElimina
  29. Per a l'anònim de les 9:50... no comparis mitjans seriosos, fets per professionals seriosos (Tvon i Un cop d'ull) amb fantotxades, fetes per gent manipulada i sense criteri. Són dos nivells diferents....

    ResponElimina
  30. te raó el comentari anterior, musicalment parlant tin la colecció dels exits de cada década i em busco el rotllo.

    i la teledídac musicalment parlant es de boda...

    ResponElimina
  31. Estic d'acord amb els dos missatges anteriors ja coses que no es poden comparar
    Exemple: un entrapá de mortadela amb una tapa de pernil de jabugo de 5J.
    No hi ha color, no??

    ResponElimina
  32. Senyors soc l'anonim de les 9:50 i res més lluny de voler comparar a uns amb els altres, però vist que hi ha gent que sols pensa en insultar(per a ells sociata es un insult), he intentat explicar les diferencies entre els uns i els altres, mai ha estat la meva intenció comparar la qualitat del Cop d'ull i Teveon, amb els altres.

    Però heu de tenir una cosa molt clara, a Tortosa per desgracia molta gent mira TTV i encara més desgracia nostra es que "la gent que no llegeix, llegeix l'Estel". Per tant la nostra tasca es convidar a la gent a deixar de mirar TTV i deixar de llegir l'Estel, ja que tant l'una com l'altra deixen molt que desitjar, però la gent ho mira i llegeix.

    ResponElimina
  33. Guapooooooooooooooo!!!

    ResponElimina
  34. A mi m'agrada més TV OFF que un COP A L'ULL perquè sóc anal-fa-Bel.

    Per això no entenc molt bé lo de les contractacions d'urgències. Que vol dir? Que s'han d'esperar molt de rato i fer cua?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta