10 d’abril del 2008

Recels a la PDE per la intenció d'Esquerra d'apostar pels vaixells

La proposta del conseller Ausàs de doblar el nombre de vaixells que portarien l'aigua a Barcelona s'ajusta al que alguns dirigents regionals d'ERC van anunciar a la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE) en la reunió que van fer dilluns al vespre a Amposta. Segons van explicar fonts de la PDE, els republicans són partidaris d'evitar els transvasaments i la interconnexió de xarxes, però sí que aposten obertament per enviar aigua en vaixells, encara que siga transportant cabals de l'Ebre, una opció que desperta molts de recels a la PDE. De fet, el portaveu Manolo Tomàs va alertar que la Generalitat mantindrà l'operació dels vaixells mentre intenta tirar endavant la captació del Segre. «Els vaixells ajuden a crear opinió favorable als transvasaments, i si es posen en marxa la nova cultura de l'aigua quedarà totalment arraconada», va advertir.

El Punt (10-Abril-2008)

Més informació a El Punt:
-Ausàs proposa que es dobli el nombre de vaixells que porten aigua a Barcelona
-Aigua amb tren

6 comentaris:

  1. Contra la sequía llega la Autopista del Agua con tuberías plomyLEN de DN 1000 mm
    Cerca de 7 km de tubería plomyLEN de DN 1000 mm y PN 6 bar se utilizaran para conducir el agua desde los barcos en el puerto de Barcelona hasta la Depuradora del Prat de Llobregat. A continuación otra tubería impulsará el agua desde la Depuradora hasta la Potabilizadora en San Joan Despí.

    Tuberías de Polietileno duro, ligeras y flexibles, resistentes y duraderas, fáciles de instalar, no se oxidan ni se corroen, no admiten incrustaciones y su mantenimiento es nulo. Estos son los argumentos que han llevado a elegir este material para esta obra de emergencia que nos permitirá tener agua potable en caso de que la sequía continúe.

    ResponElimina
  2. estos d'erc ja no saben què fer per fer-se grans.

    ResponElimina
  3. signatura del compromis per l'Ebre

    mai mes un govern transvasista

    s'ho mira amb recel

    juas juas juas

    ResponElimina
  4. Jo ja nastic fart de politics i xulos que ens toregen lo cul.
    També és raro confondre decepció per recel.Resel de qué? De que continuen fent lo xumbaino després d'anar seguint les ralles de la "carretera"? Ara pujo, ara baixo i tu qui ets?

    ResponElimina
  5. I estos de la PDE que s'ho fassen mirar semblen tercermundistes.

    ResponElimina
  6. De polietileno també son los consoladors que es fan per als culs dels ebrencs.
    fdp

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta