10 d’abril del 2008

Baltasar evita parlar de la interconnexió per l'AP-7 i avui no serà a l'Ebre

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, també va referir-se ahir al projecte del govern espanyol per construir una canonada nova a la mitjana de l'autopista AP-7. Però Baltasar, que va tornar a defensar la captació des del Segre, va preferir no valorar el nou projecte per fer arribar l'Ebre a Barcelona i va assegurar que es tracta d'una informació «periodística» que estudiarà quan li arribe per una via oficial. «La informació no va acompanyada de cap explicació del govern d'Espanya», va puntualitzar Baltasar. Però al mateix temps, el diputat del PSC, Jordi Terrades, que va intervenir en la comissió de Medi Ambient del Parlament, va garantir el suport dels socialistes a la negociació amb els titulars dels drets sobre l'aigua i el govern de l'Estat.
D'altra banda, Baltasar no visitarà avui les Terres de l'Ebre, sinó que tornarà a comparèixer a Barcelona en la seua tradicional roda de premsa sobre la sequera. En els últims dies, alguns alcaldes i fonts properes al govern havien manifestat que el conseller de Medi Ambient visitaria les Terres de l'Ebre, amb motiu d'una nova convocatòria de la Comissió per a la Sostenibilitat de l'Ebre Català (Cosec), que divendres de la setmana passada es va haver de suspendre per «motius d'agenda», una agenda del conseller que demà sí que té previst la seua presència en una jornada sobre la gestió de la sequera en l'àmbit local, que organitza la Federació de Municipis de Catalunya i l'ACA, a la sala de les Cotxeres del Palau Robert de Barcelona.

El Punt (10-Abril-2008)

6 comentaris:

  1. La reunió de la Generalitat a Tortosa 23 de Gener 2008

    La reunió del consell executiu de la Generalitat a Tortosa. La capital de les Terres de l'Ebre va ser la capital política de Catalunya durant unes cinc hores, i van desfilar tots els consellers i conselleres del govern de Montilla, moltes vegades acompanyats pel directors territorials dels seus respectius depertamens. No va vindre Montilla, però sí Carod-Rovira, Tresserras, Puigcercós, Huguet, Llena, Baltasar o Castells, així com un fort desplegament policial i de periodistes, amb els seus vehicles especials i les unitats mòbils.

    Ara ja no ve el Executiu de la Generalitat , ni tan sol el Conseller Baltasar , a este territori no passa mai res , bueno si que passa algo , el riu EBRE..............

    ResponElimina
  2. Recordo al Senyor Conseller i al Govern de les Terres de l´Ebre que si l´excusa és motius d'agenda que ja som al segle XXI i la videoconferència és la comunicació de video i al mateix temps so. En telefonia mòbil es denomina UMTS (Universal Movil Telecomunication System), com a servei vinculat a les grans companyies solament es troba disponible en Estats Units i part d'Europa, però mitjançant internet es troba a l'abast de tothom amb accés a la xarxa amb ample de banda suficient. La videoconferència és un mitjà pel qual els individus es poden trobar cara a cara i en temps real per a parlar. Es necessita un ordinador amb un software, una càmera de vídeo i una connexió a Internet de bona qualitat.
    La videoconferència permet a un grup de persones ubicades en llocs distints dur a terme reunions com si estigueren en la mateixa sala. És una combinació tecnològica d'audio, vídeo i xarxes de comunicació que serveix per que grups o individus puguen trobar-se cara a cara en un temps real per interaccionar.
    És un sistema de comunicació dissenyat per a portar a terme trobadesa distància, el qual, ens permet la interacció visual, auditiva i verbal amb personas de qualsevol part del món; sempre que els sitis web a distància tinguen equips compatibles i un enllaç de transmiíó entre ells.
    Amb la videoconferència podem compartir aplicacions, intercamviar punts de vista, mostrar i veure tot tipus de documents, dibuixos, gràfics, fotografies, imagens d'ordinador, videos, en el mateix moment; amb el fi de crear, visualitzar i modificar arxius de forma simultània; sense necessitat de que ell o els participants hagen de traslldar-se al lloc en què s'estiga realitzantl'esdeveniment.

    ResponElimina
  3. No tenen ni voluntat ni punyetera idea....Amen!

    ResponElimina
  4. Tinc seriosos dubtes per tirar endavant un “ent” i m’agradaria que m’ajudeu..
    Estic entre fer una Agència, o un Consorci, o una Federació, o una Mesa,o un Consell, o una Diputació, o una Vegueria, o un Institut, o una Confederació, o un Area Metropolitana, o una Delegació, o .........etc etc..
    Això si , la vostra ajuda la domiciliaré als vostres comptes bancaris...

    ResponElimina
  5. FORA BALTASSAR!
    Us demano que al final de de les vostres cartes escrits etc
    poseu
    FORA BALTASSAR!
    FORA BALTASSAR!
    FORA BALTASSAR!
    FORA BALTASSAR!
    FORA BALTASSAR!
    FORA BALTASSAR!
    FORA BALTASSAR!
    FORA BALTASSAR!
    FORA BALTASSAR!
    FORA BALTASSAR!
    FORA BALTASSAR!
    FORA BALTASSAR!
    per gos, mentider i transvasista

    ResponElimina
  6. Potser prefereixes a la Mayol ?

    Si Baltasar no te la culpa de res, potser Gaspar O Melchor ?

    Bueno Melchor tampoc pinta rés.

    Es Gaspar el qui mana , ell és el President!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta