26 d’abril del 2008

Tortosa estudia recórrer contra el decret llei del transvasament

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel (CiU), va anunciar ahir que l'Ajuntament estudia la viabilitat de recórrer a la via jurídica per anul·lar el reial decret llei 3/2008, que permet transvasar aigua de la conca de l'Ebre a l'àrea metropolitana de Barcelona. Bel va recordar que el ple de Tortosa ja va rebutjar la interconnexió de xarxes, però que tornarà a sotmetre a votació la posició del consistori, si finalment decideixen presentar un recurs. «A més, també ens haurem de pronunciar com a membres del Consorci d'Aigües de Tarragona», va afegir-hi. Bel va remarcar que Tortosa podria presentar un recurs contenciós administratiu per les característiques del decret, ja que el govern de l'Estat vol tramitar el projecte per la via d'urgència, sense exposició pública ni període d'al·legacions. A més, l'alcalde tortosí va alertar de la disposició addicional quarta, ja que «obre la porta» a decretar altres transvasaments d'urgència a altres àmbits territorials.

El Punt (26-Abril-2008)

5 comentaris:

  1. Bel : Fem-ho bé!! Assesorat , i fun-li fort!

    ResponElimina
  2. L'Alcalde de Tortosa pertany a un partit transvasista que està a favor de la interconnexió de xarxes.
    Continuarà el senyor Ferran Bel pertanyen a un partit que diu tot lo contrari que diu ell mateix?
    És prou important la questió del transvasament per a que el senyor Ferran Bel se planteje tirar lo carnet del partit al riu?
    L'alcalde de Tortosa, el van votar la gent de Tortosa. Ell se deu a la gent que el va votar no ha un partit transvasista.
    Senyor Ferran Bel, per dignitat, per coherència, surte del partit i continue fent-mos d'alcalde. La gent li ho reconeixerà.

    ResponElimina
  3. No seria ni el primer ni l'ultim que ha esgarrat el carnet per aquest motiu..També es deuen a la gent els representants i delegats de la Generalitat..I miral's!

    ResponElimina
  4. Però els representants i delegats de la Generalitat han estat triats a dit pel govern.
    No els ha votat directament la gent.
    Estos tenen l'oblicagació de dimitir directament del càrrec, no tan sols del partit.

    ResponElimina
  5. Lo que mos feia falta vore, Bel salvador de les Terres de l'Ebre.
    Es genial, desgraciats de natros si este ha de defensar algo que no sigui la seua butxaca.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta