14 de maig del 2008

La PDE titlla el tripartit de «corsari» al servei d'Agbar

«L'inici de l'operació per portar aigua en vaixell a Barcelona ens ha recordat les incursions dels pirates i corsaris a la costa de l'Ebre», va assenyalar ahir el portaveu de la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE), Manolo Tomàs. Amb tot, Tomàs va precisar que en aquesta ocasió els corsaris no són pirates al servei d'un país, sinó «el tripartit al servei de les empreses i les entitats financeres que volen construir la canonada». «El govern ha perdut els papers i la credibilitat, ja que està participant en l'espoli de les Terres de l'Ebre, ha creat una alarma injustificada per la sequera i ha manipulat la gent de Barcelona», va dir. Segons Tomàs, el decret de sequera ha quedat «clarament superat» per les últimes pluges, però la Generalitat necessita «una excusa per entregar 200 milions d'euros a un grup d'empreses liderat per Aigües de Barcelona (Agbar)». El portaveu va lamentar que l'Ebre torne a ser «la moneda de canvi, igual que en l'època del PP i CiU», i va acusar el tripartit de voler fer «un transvasament de diners públics a empreses privades, per condonar els deutes electorals o polítics».

El Punt (14-Maig-2008)

6 comentaris:

  1. Últimament tinc uns dies de vacances, lo que fa que pugue vore la tele en moments que normalment no ho faig.
    Acabo de vere una actuació verdaderament lamentable del Josep Cuní i els seus xarlatans.
    És molt trist. Han atacat a Manolo (pel que sembla, les nostres teories "conspiratives" no van a cap puesto).
    Se n'han burlat d'una dona de St. Jaume, que telefonava per a queixar-se del transvasament (incloses les ja tradicionals interrupcions prepotents del Totpoderós i narcissista Cuní).
    I finalment han acusat les veus provinents de la Catalunya no barcelonina de malgastar aigua, mentir, i no sé què més. Tot en menos de 5 minuts.
    Està ben clar que des de les institucions catalanes, no només les polítiques, sinó també els mitjans de comunicació, no hi ha cap intenció d'evitar una confrontació entre els territoris.
    Com en el cas dels polítics, en los mitjans passa el mateix: tot i que pressumptament representen o se dirigixen cap a la totalitat del país, només enfoquen el problema des d'una visió centralista-jacobinista.
    Vaia fàstic que me fa TV3! És igual que Canal 9!

    ResponElimina
  2. Fatxendes, són uns fatxendes prepotents. Visca la tolerància i solidaritat amb els "negritos", fóra als "vulgars" ebrencs. No vestim prou en el pessebre català.

    ResponElimina
  3. krupp,
    sí, jo també ho he vist. Tens raó en tot lo que dius. Ha passat així.
    Cap ni un dels contertulians era antitransvassista. Los hi hauria de caure la cara de vergonya per la manipulació de la informació que estan fent des de TV3.
    Cada vegada me fico més malalta de vore la injustícia que estan fent.

    ResponElimina
  4. Ah! I la dona de Sant Jaume, no sé qui és, però si algú la coneix, ja li poden dir que ha parlar molt bé i que tenia tota la raó del món.

    ResponElimina
  5. igual es que ara copien de Tontosa TV???
    JA JA JA
    Feu pena, Sabate va dir neocarlins?
    Pos jo crec que millor... neofacistes,dins d'uns dies demanareu la 5ena provincia o la republica independent de la Catalunya Insolita?

    ResponElimina
  6. A tú que et passa? Ets amiguet del Cuní o de Sabaté? Neofascista dius?
    Catalunya insòlita dius?
    No he de demanar perdó per defensar lo que crec que és just. Si te faig pena tampoc necessito la teua compassió.
    Ara bé, per a dir coses sense sentit te recomano blogs més animadets, com los de l'Avui, que semblen un parvulari, que segur que t'entretindràs més.
    A cag..

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta