8 de maig del 2008

Manolo Tomàs: «Els regants estan assajant la futura compravenda de l'aigua»

L'acord dels regants per estalviar 1,5 metres cúbics per segon és «el resultat d'un pacte polític per amagar la venda de l'aigua a Barcelona», segons va denunciar ahir el portaveu de la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE), Manolo Tomàs. «Les comunitats estan prenent posicions per participar en la futura venda de l'aigua, tot assajant un mercadeig que serà més fàcil amb la reforma de la llei d'aigües», va advertir. Tomàs va afegir que els regants encara no volen posar facilitats que puguen posar en perill les seues concessions, mentre «juguen a oferir el producte». «No ens diran públicament que han venut l'aigua, però se'ls compensarà amb inversions sorpresa que no figuren en cap pla de nous regadius», va denunciar el portaveu. Segons la PDE, l'estratègia pretén fer veure que l'aigua que s'estalvia farà una funció mediambiental al riu, per després evitar les denúncies ecologistes, tot i que hi haurà un transvasament fora de la conca.

El Punt (8-Maig-2008)

10 comentaris:

  1. Ara començara la cançoneta de tots els dies de la comedianta.M'avanço: "Els regants són uns traïdors que porten tatuat al cul l'escut d'esquerra republicana".

    ResponElimina
  2. I continuarà en "que tonto del cul és l'anònim pesat que matxaca la comedianta!"
    Calleu pesats! Sempre incordiant!

    ResponElimina
  3. I ara ho dic jo, los regants son uns aprofitats com tants d'altres q intenten treure.... profit dels diners de tots.
    No més que La Caixa, Montilla, o el darrer regidor del tripartit.
    Los rucs som natros deixant-los mangonejar.
    En lo darrer mangoneo, los regants es van revestir els canals sense pagar un duro, i a més se'ls hi abona un canon anual de 4 milions d'euros pa xuxeries, només van tindre que fer soci al CAT de les comunitats amb uns drets comunitaris d'aigua de 3,89 Hm3/s.
    Tontos no son, ara, a costelles de que o qui son vius? Qui paga el pato o l'àdena?
    L'Ebre, el Delta, i tots.
    Molt espavilats els regants... ja en coneixeu alguns noms que han passat per émuls de mafiosos històrics amb xous de paperetes de morts incloses.
    No son mala gent, mai ho diria.
    Però, la mà al canut!

    ResponElimina
  4. Que els regants també són socialistos, no?

    ResponElimina
  5. pero este tio qui es pensa qui es?

    fins quan la gent de les terres de l'ebre consentirem que este individu passeje la seva ignorancia pels platos de tele i radio de catalunya en nom nostre?

    pero que nomes me cau a mi la cara de vergonya?

    ResponElimina
  6. Pos claro, perquè deus ser de la plataforma alternativa, plena de psoesocialistes i algun iniciativo.

    ResponElimina
  7. pos no, soc una persona "normal" del carrer que no viu de cap subvencio ni sou public, que curra de sol a sol i que quan fica la tele veu a estos parlant en nom meu

    ho tens clar? hi ha més mon a part del teu

    ResponElimina
  8. Així d'entrada jo li tinc molt més respecte a n'este tio que va pels platós de la tele que a tú, que no sé qui ets.
    Tampoc sé quin és lo teu món, però no deu ser molt més ample que la cabanya del Tio Tom.
    Tampoc ets l'únic que treballa de sol a sol. Per cert, ets sociata?...

    ResponElimina
  9. Sort de Manolo i companyia...

    ResponElimina
  10. per l'anonim de les 3:35 : a mi tambe em cau la cara de vergonya i he de canviar de cadena. no em representa, nomes a ell mateix i a la gent que el defensa, aixo ho tinc clar. jo diria que te un desordre de personalitat narcissista.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta