8 de maig del 2008

La Federació de Veïns de Tortosa diu «no» a la interconnexió

La Federació de Veïns de Tortosa, en una reunió celebrada dilluns al vespre, va acordar fer públic un pronunciament conjunt «contra qualsevol transvasament d'aigua fora de la conca de l'Ebre». L'entitat veïnal matisa que només donaria suport a la interconnexió de xarxes davant d'una «emergència extrema» i davant d'una forta sequera «contrastada» a Catalunya; però sempre que el transvasament fos per garantir el consum humà, «mai per a indústries, usos lúdics i encara menys per a especulacions». «Volem recordar que les Terres de l'Ebre sempre han estat més que solidàries amb la resta del territori català, amb diferents qüestions com el minitransvasament al Camp de Tarragona o les centrals nuclears», afirma la Federació de Veïns de Tortosa. «En contrapartida, sempre hem estat les més oblidades al llarg del temps pels diferents governs, tant pel català com per l'espanyol», conclou.

El Punt (8-Maig-2008)

4 comentaris:

  1. Això de la sequera i de l'emergència extrema és l'excusa dels del PSOE per fer el transvasament. No m'ho crec! La matització de la federació de veïns sobrava. Els socialistes ja tenen "El Psoedico" per anar intoxicant dia sí dia també.

    ResponElimina
  2. Tens tota la raó. Proposo excolmugar també a la Federació de veïns de Tortosa per venuts.

    De fet podriem excomulgar a tothom d'entrada i repartir carnets de bons ebrencs antitransvasistes als que natros diguem (bé als que digue Manolo)

    ResponElimina
  3. Home, els del PSOE "bons ebrencs antitransvasistes" no ho sou gaire, almenys el darrer adjectiu. Oblidava, no és un transvasament... és una pixarada.

    ResponElimina
  4. Si al camp de Tarragona haguesin utilitzat tota l'aigua concedida per la llei 18/81 (4,2 m3 segon) en compte de la que han utilitzat fins ara ( 2,8 aproxmd.) i ara, perque no fes falta o pels motius que fos, no estesem amb el tema de la perllongacio, la canonada, la interconnexio, els 180 milions......fent una mica de caricatura i per resumir-ho: estariem davant de la convocatoria d'una manifestacio?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta