8 de maig del 2008

Tortosa força la reparació dels porxos i de la barana del pont

L'Ajuntament de Tortosa ha instat els propietaris a reparar els desperfectes que van produir-se als porxos de la plaça Constitució, la matinada de dissabte, quan un conductor va perdre el control i el seu vehicle va encastar-se en una de les columnes de pedra. De fet, durant tot el dia d'ahir, operaris d'una empresa de construcció de la ciutat van estar treballant, fins i tot amb l'assessorament dels bombers, per reforçar l'apuntalament urgent que el mateix dissabte havien requerit els serveis municipals d'Urbanisme. El regidor de Seguretat, Jordi Folqué, va detallar que el conductor va donar positiu a la prova d'alcoholèmia, però que cap de les persones del vehicle sinistrat van resultar ferides. A més, Folqué va assenyalar que l'excés de velocitat també va influir en l'accident, que es va produir quan el cotxe baixava la rampa del pont de l'Estat.
D'altra banda, Folqué va afegir-hi que «no hi ha perill» per a les persones que viuen a l'immoble afectat per l'accident, tot i que l'Ajuntament ha restringit el pas pels porxos de la plaça Constitució pel risc de despreniments. De fet, la columna que va rebre el cop està esberlada i desplaçada uns centímetres, cosa que ha provocat que durant tota la setmana molts vianants s'hagen aturat a comentar l'accident. Segons l'Ajuntament, els propietaris de l'edifici hauran d'assumir el cost de la reparació, encara que l'assegurança del vehicle accidentat acabe fent-se càrrec de la factura.
De fet, aquest accident es produeix menys de tres mesos després que un altre conductor sortís de la via i trenqués la barana de la rampa d'accés, però quan feia la maniobra de pujada al pont. El regidor de Serveis, Joan Sanahuja, va confirmar que ja han sol·licitat a Carreteres la reposició del tram de barana afectat. A més, volen que s'estudie la col·locació d'alguna protecció a la barana de tot el pont, per evitar que els xiquets puguen escolar-s'hi i caure al riu.

Més informació:

4 comentaris:

  1. Gustau, clico la foto i faig cap a la web de l'Ajuntament. Aixo vol dir que la foto es de d'ells?. Si es aixo, llavors ja no et puc fer el sugeriment que volia en el sentit de que una altra vegada la foto seria mes explicativa feta des de l'altre costat per tal de vere amb detall el que efectivament provoca curiositat i comentari com es el desplaçament del pilar.

    ResponElimina
  2. No, la foto és meua. El que passa és que com que les primeres paraules del tema són "L'Ajuntament de Tortosa" i he posat un link al web, la foto també ha quedat linkada per defecte.
    Tens raó. També tenia fotos fetes des de l'altre cantó, i fins i tot una en què es veien unes xiques comentant-ho, al pas de vianants. Si puc, les penjaré a Flickr perquè les vegis.
    Gràcies pel suggeriment.

    ResponElimina
  3. Gracies per l'aclariment.
    Ara m'he adonat que a l'apuntar la foto, es marca "l'ajuntament... "

    ResponElimina
  4. Ja pots veure algunes fotos a la meua galeria de Flickr
    http://www.flickr.com/photos/gustaumoreno

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta