7 de maig del 2008

Fadesa sorteja 48 cases a l'Aldea des de 93.000 euros

La premsa publica aquests dies l'anunci de la promotora Martinsa-Fadesa, que ha decidit sortejar 48 cases del miler d'habitatges que ha construït a la urbanització de la finca de la Palma de l'Aldea, coneguda comercialment com El Mirador del Ebro. La inversió que Fadesa ha fet a la Palma és de 180 milions d'euros, i la urbanització també incloïa un hotel i una zona esportiva que es podria convertir més endavant en un camp de golf, si així ho autoritza la Generalitat. El dubte és si aquest sorteig té a veure alguna cosa amb els problemes que passa el sector immobiliari, o si bé es confirma que una gran urbanització sense un camp de golf té moltes dificultats per tirar endavant, com sovint han defensat els partidaris de fer camps de golf a les Terres de l'Ebre. Les cases tenen uns 75 metres quadrats construïts i tenen dos dormitoris i un garatge, i el sorteig estableix que els guanyadors podran comprar-les des de 93.000 euros, amb la hipoteca garantida i pagant 110 euros al mes fins a l'entrega de les claus. Les sol·licituds es poden presentar fins el 10 de maig, a la nau d'exposició i venda de la finca de la Palma, però també al web propi http://www.sorteoelmiradordelebro.com/.

2 comentaris:

  1. Estos estan amb l'aigua al coll com molts promotors i constructors, que es deixen de rifes i hosties i els venguen a un preu just sense els marges vergonyosos dels ultims anys, i sino que se'ls mengen en pataques.

    ResponElimina
  2. quin sorteig es este - guanyes i igualment pagues !
    me quedo amb la 6/49.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta